Ζώδια

Ζώδια σήμερα 06/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Παρασκευή σήμερα και η μέρα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής, επειδή η Σελήνη στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Δία και σε τετράγωνα με τον Ερμή στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε υπέρμετρη φιλοδοξία. Θα υπάρξουν σχεδιασμοί που δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν σε εργασιακό επίπεδο και λανθασμένες εντυπώσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε συνεργασίες ή συμφωνίες που δεν θα έχουν αντίκρισμα. Καλό είναι να μη δείξουμε αφειδώς εμπιστοσύνη στους άλλους και να μην υποσχεθούμε πράγματα στα οποία δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Αργότερα, το τετράγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με την Αφροδίτη στην Παρθένο χαλάει τη διάθεση μας και ταλανιζόμαστε ανάμεσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας και την επιθυμία να ξεφύγουμε από όλα.

Σελήνη σε σύνοδο με Δία και τετράγωνο με Ερμή και Ποσειδώνα: Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα

Σημαντικό είναι σήμερα να αντιληφθούμε ότι δεν πρέπει να προβούμε σε συμφωνίες ή σημαντικές συζητήσεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το επαγγελματικό επίπεδο, καθώς πιθανό είναι να ειπωθούν υπερβολές ή υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να υλοποιηθούν. Είναι γεγονός ότι η αισιοδοξία υπερβαίνει τα όρια και μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθη και αμετροέπεια. Καλό είναι λοιπόν να δείξουμε ρεαλισμό, λογική και να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους σε όλα τα επίπεδα, κυρίως σε σχέση με τον συναδελφικό περιβάλλον. Πιθανές προτάσεις που μπορεί να υπάρχουν θα πρέπει να μη ληφθούν σοβαρά υπόψη, γιατί το πιθανότερο είναι να μην ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας ή στην πραγματικότητα και στο τέλος να αισθανθούμε απογοήτευση.

Αργότερα, το τετράγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με την Αφροδίτη στην Παρθένο δεν αφήνει περιθώρια για να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας και δεν αποκλείεται η ένταση να εκτονωθεί στην προσωπική μας ζωή δημιουργώντας προβλήματα. Το πιθανότερο είναι να έρθουμε σε εσωτερικό αδιέξοδο σε ότι αφορά τις ανάγκες μας και αυτό εντείνει τη νευρικότητα. Αμφιταλαντευόμαστε μεταξύ της καθημερινότητας και της επιθυμίας μας να πετάξουμε μακριά από ότι μας κουράζει, να δραπετεύσουμε από τη ρουτίνα που δεν μας αφήνει περιθώρια για να ανοίξουμε τους νέους δρόμους που εμείς επιδιώκουμε. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να υπάρξει στις λεπτομέρειες της σχέσης μας, καθώς είναι αυτές που μπορεί να μας φέρουν σε σύγκρουση με το ταίρι μας, δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική μας ζωή.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς