Ζώδια

Ζώδια σήμερα 06/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 6/10.

Την Κυριακή η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω, επικεντρώνοντας την προσοχή μας στην κοινωνική μας εικόνα, την αναγνώρισή μας σε επαγγελματικό επίπεδο και την προβολή μας στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σημαντικά βήματα στην καριέρα μας, καθώς πιθανό είναι να μας δοθούν ευκαιρίες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε. Η σύνοδος της με τον Πλούτωνα εγείρει φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να εκδηλωθούν ως ανάγκη επιβολής στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω προσανατολίζει τη σκέψη και την ενέργειά μας στον επαγγελματικό τομέα, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να προβάλουμε την προσπάθειά μας και να υπάρξει αναγνώριση για αυτήν.  Η εικόνα μας στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον είναι σημαντική, γι’ αυτό και θα κάνουμε βήματα προς την εξέλιξη και τη βελτίωση της, ανάλογα σε πιο περιβάλλον βρεθούμε. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της καριέρας μας και στην προσωπική μας ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσουν κάτι κομβικό για εμάς.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στο πώς θα χειριστούμε πρόσωπα του επαγγελματικού μας περιβάλλοντος, επειδή δεν αποκλείεται να θέλουμε να επιβάλουμε τρόπο διαχείρισης ή να μας επιβάλουν τον δικό τους, κάτι που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις. Παράλληλα, γινόμαστε ευαίσθητοι σε ότι αφορά την κριτική των άλλων και αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονη νευρικότητα που θα είναι έκδηλη. Σημαντικό είναι επίσης να μην εκτονώσουμε το άγχος που μπορεί να μας δημιουργούν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις στην προσωπική μας ζωή, γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες και το ταίρι μας  πιθανόν να επιλέξει να αποστασιοποιηθεί.

Η σύνοδος της με τον Πλούτωνα εντείνει τα πάθη, τις ανασφάλειες, τα απωθημένα, τους φόβους. Ο εκνευρισμός εκτοξεύεται στα ύψη και δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε έντονο ανταγωνισμό και  σε καταπιεστικές διαθέσεις, προσπαθώντας να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο στον επαγγελματικό και προσωπικό περίγυρο. Πιθανόν είναι να υπάρξουν ξεσπάσματα που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα,  καθώς δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστούμε καχυποψία και ζήλια που εκδηλώνονται εκ των έσω. Ιδανικό είναι να αφεθούμε στο ένστικτό μας και να μην επιτρέψουμε σε κατώτερα συναισθήματα να προκαλέσουν ένταση και να ρίξουν την ψυχολογία μας. Η διαίσθηση μπορεί να μας καθοδηγήσει με τον θετικότερο τρόπο για εμάς.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς