Ζώδια

Ζώδια σήμερα 07/02/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Σήμερα το βράδυ της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί μία σημαντική αστρολογική μετακίνηση, καθώς η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο της έξαρσης της, αυτό των Ιχθύων. Εισέρχεται σε ένα ζώδιο που δυσκολεύεται να δείξει και να διοχετεύσει τις καλύτερες της ενέργειες, σε ένα ζώδιο αδυναμίας για τον συγκεκριμένο πλανήτη, στο ζώδιο του Κριού. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι περνάμε σε μία περίοδο που από εκεί που δίναμε τα πάντα στο ταίρι μας, επικεντρωνόμαστε τώρα στις δικές μας ανάγκες και στο πώς εκφράζονται και ικανοποιούνται μέσα στην προσωπική μας ζωή.

Νέα υπηρεσία ► Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού μπορεί να έχει σαν αντίκτυπο παρορμητικές πρωτοβουλίες, που ίσως να θέσουν σε κίνδυνο την ισορροπία με τον σύντροφο μας ή και να διαταράξουν τη σχέση μας με κάποιο άτομο που μας ενδιαφέρει. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι το να διοχετεύσουμε επιθετικά την ενέργειά μας θα ενοχλήσει. Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τυχόν εγωκεντρικές συμπεριφορές. Θα είναι περισσότερο εποικοδομητικό το να επικεντρωθούμε στο να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες στην προσωπική μας ζωή, με στόχο να ικανοποιήσουμε τόσο τις δικές μας ανάγκες όσο και του συντρόφου μας, κάτι που θα λειτουργήσει θετικά για τη σχέση μας.

Στην προσπάθεια μας αυτή είναι αρωγός η Σελήνη που παραμένει στον Καρκίνο και κατά τη διάρκεια της νύχτας το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα δημιουργήσει ιδανικές προϋποθέσεις για να επικεντρωθούμε στα όνειρά μας, να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές με το σύντροφό μας, να ζήσουμε το προσωπικό μας παραμύθι σε απόλυτο βαθμό. Γενικά, στα αισθηματικά, τα περισσότερα ζώδια σήμερα θα βιώσουν όμορφα και έντονα συναισθήματα στη σχέση τους. Οι αδέσμευτοι διακατέχεστε από την επιθυμία να χτυπήσει η καρδιά σας δυνατά, και είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Νωρίς το απόγευμα, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα το μεσημέρι και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δίνει έντονα το σύνθημα για παιχνίδια εξουσίας, καταπιεστικές συμπεριφορές και προστριβές που θα οδηγήσουν σε ψυχρότητα. Είναι σημαντικό να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς αυτή η διάθεση αυτή θα επικρατήσει σε ότι αφορά την οικογενειακή και επαγγελματική μας ζωή. Δεν αποκλείεται να θεωρήσουμε ότι υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να μας επιβληθούν, να μας χειραγωγήσουν ή να προσπαθούν παρασκηνιακά να κινηθούν εις βάρος μας.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Η θετική επιρροή της Αφροδίτης θα ευνοήσει σήμερα τους Κριούς. Η Σελήνη προστατεύει τους Ζυγούς. Τέλος, οι Ιχθείς είναι και αυτοί κερδισμένοι, κάτω από την προστασία του Ουρανού.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Κριοί, η Αφροδίτη επηρεάζει τα αισθηματικά σας σήμερα με θετικό τρόπο. Ζυγοί, η Σελήνη πάντα επηρεάζει έντονα τα συναισθήματα και τις ρομαντικές σχέσεις. Ο Κριός με τον Ζυγό έχουν καλές προϋποθέσεις για να τα βρουν σήμερα μεταξύ τους.

Σήμερα γιορτάζουν.

Παρθένης.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς