Ζώδια

Ζώδια σήμερα 07/04/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 07 Απριλίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Ο Άρης στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τη νευρικότητα, επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο.Θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα παρακάτω στο καθημερινό σας ωροσκόπιο με την πρόβλεψη για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά που αφορά το δικό σας ζώδιο.

Άρης τετράγωνο Ουρανός: Πιθανές ανατροπές δημιουργούν ένταση.

Είναι σημαντικό σήμερα να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία τα όποια αιφνίδια γεγονότα προκύψουν και να συγκρατήσουμε την όποια νευρικότητα, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις μας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στις φιλικές παρέες μας, επειδή αυτές επηρεάζονται κυρίως. Καλά θα κάνουμε να αποφύγουμε την ένταση και να μπορέσουμε να δώσουμε διορατικές λύσεις που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο. Αυτό θα καταφέρει να ηρεμήσει τα πνεύματα και να δούμε την όποια κατάσταση με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Είναι απαραίτητο παράλληλα να μην προβούμε σε δυναμικές κινήσεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες. Αυτό μπορεί να μας φέρει μπροστά σε καταστάσεις που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστούμε.

Ευτυχώς, η Σελήνη αμέσως μετά τα μεσάνυχτα εισέρχεται στο Ζυγό, στρέφοντας την προσοχή μας σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η ανάγκη να κρατήσουμε ισορροπίες κυριαρχεί, καθώς επιζητούμε την αρμονία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η διάθεση αυτή μπορεί να μας οδηγήσει σε συμβιβασμούς και σε καταστάσεις που δεν μας εκφράζουν. Είναι επιτακτική ανάγκη να εκφράζουμε σκέψεις και επιθυμίες, για να είμαστε και εμείς καλυμμένοι. Λίγο αργότερα το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας δίνει συναισθηματική σταθερότητα και μας βοηθά να δούμε ρεαλιστικά πως πρέπει να διαχειριστούμε τις σχέσεις μας. Τα ξημερώματα το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στους Διδύμους ομορφαίνει τη διάθεση. Η ανάγκη για ισορροπία και θετικό πνεύμα κυριαρχούν και δεν αφήνουν περιθώρια για αρνητικές σκέψεις. Το πρωί το τρίγωνο της με τον Άρη στον Υδροχόο μας γεμίζει ενεργητικότητά και δυναμισμό. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα στις συνεργασίες και σε πιθανούς στόχους που θέλουμε να δρομολογήσουμε. Στην προσωπική μας ζωή, το πάθος είναι αυτό που κυριαρχεί και δημιουργεί όμορφα συναισθήματα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς