Ζώδια

Ζώδια σήμερα 07/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

To πρωινό του Σαββάτου ξεκινά με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, γεγονός που δημιουργεί ευχάριστο κλίμα και αισιοδοξία. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω επικεντρώνοντας την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά κοινωνικές υποχρεώσεις ή και επαγγελματικές ευθύνες. Η αντίθεση του Ερμή στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για ειλικρίνεια και ξεκάθαρες συζητήσεις. Ευτυχώς, το τρίγωνο του Ήλιου στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας βοηθά να πατήσουμε με δυναμισμό στα πόδια μας για να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες κινήσεις για τα επαγγελματικά μας.

Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο: Λογική και αποφασιστικότητα συνωμοτούν υπέρ μας

Κυρίαρχο ρόλο μπορεί να παίξει το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου σε ότι αφορά δουλειές που έχουμε σε καθημερινό επίπεδο και πιθανά εργασιακά σχέδια που μπορεί να έχουμε. Μας δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσουμε ρεαλιστικά και αποφασιστικά το πώς θέλουμε να κινηθούμε σε ότι αφορά λεπτομέρειες της καθημερινότητας και δουλειές ρουτίνας, κάτι που απαλλάσσει από το άγχος και την γκρίνια. Μπορούμε να δώσουμε χρόνο για να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα στη δουλειά, καθώς είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό δουλεύοντας σκληρά.

Η αντίθεση του Ερμή στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει ευχάριστο κλίμα σε πιθανές συζητήσεις μέσα στην ημέρα, αλλά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Πιθανόν είναι να μπούμε σε διαδικασία υποσχέσεων που δεν μπορούμε να δώσουμε, αλλά και να ακούσουμε υποσχέσεις που είναι ιδανικές, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι εύκολο να καθιστούν εφικτές. Καλό είναι λοιπόν να αποφύγουμε συζητήσεις που μπορεί να είναι δεσμευτικές και να μπούμε στη διαδικασία να βασιστούμε στο ένστικτό μας, επιδιώκοντας να αντιληφθούμε τα πραγματικά κίνητρα των προσώπων με τα οποία συναλλασσόμαστε.

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη και μας δίνει την ευκαιρία να δούμε την ζωή από την ευχάριστη της πλευρά, καθώς νιώθουμε έντονα αισιόδοξοι, χαρούμενοι και με διάθεση για να διασκεδάσουμε. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Αιγόκερω και δεν αποκλείεται να επικεντρωθούμε σε ζητήματα επαγγελματικά που μπορεί να μας απασχολούν ή κοινωνικές υποχρεώσεις που είναι σημαντικές για εμάς και πρέπει να παρευρεθούμε. Δεν αποκλείεται να χάσουμε το κέφι μας, δεν θα πρέπει όμως! Καλό είναι να απολαύσουμε την παρέα όπου κι αν είμαστε και να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να ξεχωρίσει, κάτι που το έχουμε ανάγκη. Καλό Σαββατοκύριακο!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς