Ζώδια

Ζώδια σήμερα 07/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 7/10.

Τη Δευτέρα η αντίθεση του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δυναμιτίσει τις συζητήσεις και τις συμφωνίες σε οικονομικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα που θα αλλάξουν αιφνιδιαστικά τη ροή των πραγμάτων και θα απογειώσουν τον εκνευρισμό και την ένταση. Έντονα επηρεάζονται οι συζητήσεις για οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους και πιθανές επιχειρηματικές κινήσεις καθώς γεγονότα μπορούν να αλλάξουν άρδην την κατάσταση και να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και στην προσωπική μας ζωή, καθώς η κτητικότητα και η ζήλια μας ωθούν στο να γινόμαστε καχύποπτοι με το ταίρι μας, κάτι που θα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Οι λεκτικές συγκρούσεις θα προκαλέσουν ψυχρότητα σε οικονομικές συναλλαγές και σχέσεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να σκεφτούμε πολύ καλά πριν αντιδράσουμε ή πούμε το οτιδήποτε.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο στρέφοντας την προσοχή μας, κυρίως σε ότι αφορά το φιλικό μας περιβάλλον και στο πώς θα επικοινωνήσουμε με άτομα που περνάμε όμορφα. Πρωτοποριακές απόψεις και ιδέες εκφράζονται όπου κι αν βρεθούμε. Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται ιδιαίτερα σε ότι αφορά την κοινωνία, την πολιτική, την ομαδική προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο. Πιθανό είναι να στραφούμε σε συλλόγους και οργανώσεις που θεωρούμε ότι δρουν προσπαθώντας να βοηθήσουν συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη στο Ζυγό βοηθά να εκφράσουμε άμεσα το δυναμισμό μας και σημαντικά βήματα μπορεί να γίνουν προς θετική κατεύθυνση σε ότι αφορά όνειρα και φιλοδοξίες που έχουμε. Ωστόσο, το βράδυ, το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την αντίθεση Ερμή – Ουρανού εντείνει τον εκνευρισμό και μπορεί να γίνουμε άκρως εριστικοί και επιθετικοί με όσους διαφωνούν μαζί μας, κάτι που θα επηρεάσει ιδιαίτερα τις φιλικές μας σχέσεις. Προσοχή γιατί η ένταση θα οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις και σε αποστασιοποίηση από πρόσωπα που μέχρι τώρα ήταν σημαντικά για εμάς.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς