Ζώδια

Ζώδια σήμερα 07/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 07/11.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες αναστατώνοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Οι αναμνήσεις και οι πληγές του παρελθόντος αναβλύζουν στο μυαλό και είναι έντονη η διάθεση του να απομακρυνθούμε από όλους και όλα. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα εντείνει τις ευαισθησίες και θολώνει ακόμα περισσότερο τη σκέψη. Λανθασμένα συμπεράσματα είναι πιθανό να προκύψουν, γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να μην ωραιοποιούμε πρόσωπα και καταστάσεις.

Σελήνη σύνοδος Ποσειδώνας: Έντονα συναισθήματα.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες οδηγώντας τη σκέψη μας σε ζητήματα που εκκρεμούν από παλιά και να προσπαθήσουμε να τα τακτοποιήσουμε. Η αναπόληση του παρελθόντος μας φορτίζει ψυχολογικά και μπορεί να μην είμαστε συγκεντρωμένοι σε υποχρεώσεις που έχουμε. Καλό είναι βέβαια να θυμόμαστε ότι μπορεί να προκύψουν λάθη που θα μας εκθέσουν, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η τέχνη και η μουσική θα βοηθήσουν στο να ισορροπήσει η ψυχολογία μας και να μην εγκλωβιστούμε σε μελαγχολία και κατήφεια. Στην προσωπική μας ζωή, αν καταφέρουμε να αφήσουμε στην άκρη τις μελαγχολικές σκέψεις, έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ονειρικό σκηνικό για δύο που μπορεί να απογειώσει τη σχέση μας και να εναρμονίσουμε πάθος και ρομαντισμό.

Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Έχουμε τη διάθεση να ωραιοποιούμε πρόσωπα και καταστάσεις, όμως είναι γεγονός ότι δεν έχουμε αντικειμενικό κριτήριο και ξεκάθαρη σκέψη. Αυτό ενδέχεται να μας οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις ή και να εξαπατηθούμε. Προσοχή γιατί η απογοήτευση μετά θα είναι έντονη και θα έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία μας. Ο ιδανικός τρόπος αξιοποίησης της συγκεκριμένης αστρολογικής όψης είναι μέσω της τέχνης, του εσωτερισμού και του διαλογισμού. Ας αδράξουμε την ευκαιρία να στραφούμε μέσα μας, να αναγνωρίσουμε στον εαυτό μας τον εσωτερικό μας πλούτο, αλλά και τις αδυναμίες που μπορεί να μας κοστίζουν.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς