Ζώδια

Ζώδια σήμερα 08/04/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 08 Απριλίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η Πανσέληνος μας οδηγεί σε σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού – Ζυγού επηρεάζει σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος Ζυγός, Αιγόκερως) και κυρίως όσους είναι γεννημένοι στα τέλη του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Θα μάθετε περισσότερα παρακάτω στο καθημερινό σας ωροσκόπιο με την πρόβλεψη για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά που αφορά το δικό σας ζώδιο.

Είναι γεγονός ότι με την Πανσέληνο στον Ζυγό καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σημαντικά ζητήματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο και αφορούν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η προσωπική και επαγγελματική μας ζωή βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να κληθούμε να πάρουμε καθοριστικές αποφάσεις. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν με ηρεμία και ωριμότητα, καθώς η ένταση καραδοκεί και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας ότι τα βήματα που θα ακολουθήσουμε μπορεί να είναι καθοριστικά και να αφήσουν το στίγμα τους για αρκετό καιρό μετά επηρεάζοντας τη ζωή μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σήμερα, καθώς το τετράγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αφήνει περιθώρια για ώριμη σκέψη και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει παρορμητικά στο να αντιδράσουμε σπασμωδικά και επιθετικά. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να καταλαγιάσουμε τον εκνευρισμό και να δούμε με ηρεμία πώς μπορούμε να διαχειριστούμε θέματα που μας ενδιαφέρουν και κρίνονται σπουδαία για τη ζωή μας. Αν αφεθούμε στην ένταση το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να δυναμιτίσουμε την ατμόσφαιρα και να οδηγήσουμε πιθανά την κατάσταση στα άκρα.

Ο Ερμής από τους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω μας βοηθά να δούμε σε βάθος ποια είναι η κατάλληλη λύση για τα ζητήματα μας και πως πρέπει να διαχειριστούμε τους γύρω μας. Η κατανόηση και η αισιοδοξία θα βοηθήσουν στο να ξεπεράσουμε πιθανές εντάσεις που δεν μας ευνοούν, στρέφοντας την ενέργειά μας στη μεθοδική και διαισθητική σκέψη. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κλείσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας έχουν ταλαιπωρήσει. Παράλληλα, μπορούμε να εκφράσουμε απωθημένα και ενοχές που μας ταλαιπωρούν, απαλλάσσοντας τον εαυτό μας από ψυχολογικά βαρίδια μόνο εμπόδια δημιουργούν στην παρούσα πορεία μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς