Ζώδια

Ζώδια σήμερα 08/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 08 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Το τρίγωνο του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Δία στον Τοξότη απογειώνει την αισιοδοξία και δίνει σημαντικές εξελίξεις τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Έχουμε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες που μπορεί να σηματοδοτήσουν την προσωπική μας ζωή και εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που μπορούν να αποδώσουν πολλά οφέλη. Η Σελήνη στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Άρη στον Λέοντα ενδέχεται για λίγο να εντείνει τη νευρικότητα και να γίνουμε εριστικοί, ας φροντίσουμε να το διαχειριστούμε.

Ήλιος και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία: η κορύφωση της αισιοδοξίας

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να βρίσκονται στον Λέοντα είναι γεγονός ότι είμαστε σε διάθεση διακοπών και διασκέδασης. Το φλερτ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς δείχνουμε με ευκολία τα συναισθήματά μας στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε εγωκεντρικές τάσεις που μόνο προβλήματα μπορούν να μας δημιουργήσουν. Καλό είναι λοιπόν να έχουμε τη διάθεση να αφουγκραστούμε και τις ανάγκες των άλλων για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Το τρίγωνο τους με τον Δία στον Τοξότη απογειώνει τη θετική διάθεση και τη χαρά εφοδιάζοντάς μας με ακόμα περισσότερη ώθηση, αυτοπεποίθηση και ζωντάνια. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις για όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικά ζητήματα καθώς είναι η ιδανική εποχή για να απογειωθούν. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα σηματοδοτήσουν σημαντικά πράγματα για τη ζωή μας από δω και στο εξής, καθώς δείχνουν να είναι άκρως ευνοϊκές για εμάς. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και συζητήσεις οικονομικού επιπέδου που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα.

Η Σελήνη παραμένει στο Σκορπιό και φέρνει στην επιφάνεια πιθανές ανασφάλειες και ενοχές που μπορεί να μας φρενάρουν. Το τετράγωνο της με τον Άρη στον Λέοντα εντείνει τη νευρικότητα και μπορεί να γίνουμε άκρως επιθετικοί και εριστικοί με πρόσωπα που συνεργαζόμαστε σε οικονομικό επίπεδο ή με το σύντροφό μας. Αυτό είναι προσωρινό και καλό είναι να μην επιτρέψουμε αρνητικές διαθέσεις που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα. Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη πράγματα που μπορεί να μας ενοχλήσουν για να περάσουμε υπέροχες στιγμές.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3