Ζώδια

Ζώδια σήμερα 09/02/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Σημαντική είναι η συγκεκριμένη μέρα για όλα τα ζώδια και ιδιαίτερα εκείνα του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα άξονα Υδροχόου – Λέοντα επηρεάζει σημαντικά κομβικούς τομείς της ζωής τους, όπως η οικογένεια, τα αισθηματικά, η καριέρα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προωθήσουν με άκρως θετικό τρόπο ζητήματα που τους απασχολούν.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος πραγματοποιείται σε έναν άξονα που αφορά τον έρωτα και τις φιλικές σχέσεις, τις δημιουργικές και τις κοινωνικές δράσεις, τα όνειρα, τις φιλοδοξίες. Άρα μας δίνεται μία σημαντική ευκαιρία να ολοκληρώσουμε ένα κύκλο ζητημάτων που μπορεί να έχουν έρθει στην επιφάνεια τον τελευταίο καιρό και αφορούν την προσωπική μας ζωή ή πιθανά φιλικές σχέσεις που παίζουν κομβικό ρόλο για εμάς. Το χαρακτηριστικό αυτής της Πανσελήνου είναι η θετική θέση του Άρη από τον Τοξότη καθώς φαίνεται να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να νιώσουμε αυτοπεποίθηση, σιγουριά για τον εαυτό μας, έντονη μαχητικότητα και διεκδίκηση γι’ αυτά που θεωρούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε.

Παράλληλα μας δημιουργεί έντονη αισιοδοξία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές κινήσεις που να αφορούν ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με πρόσωπα άλλης κουλτούρας, σπουδές και εκπαίδευση καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να προωθήσουμε ανάλογους στόχους που μπορεί να έχουμε και να υπάρξουν εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα. Ο ερωτισμός απογειώνεται και δίνει την ώθηση για στιγμές πάθους και διασκέδασης που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση.

Σε ότι αφορά τις φιλικές μας σχέσεις και πιθανούς επαγγελματικούς στόχους μας δίνεται η ευκαιρία για κινήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη τους και να δώσουν το ανάλογο θετικό αποτέλεσμα που επιδιώκουμε. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα έρθουν για να δώσουν νέα ώθηση στην προσωπική μας ζωή ή να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εμάς και τις φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε και να επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια. Οργανώσεις και σύλλογοι έρχονται στο προσκήνιο, καθώς το ενδιαφέρον που δείχνουμε για τα κοινωνικά δρώμενα είναι μεγάλο και πιθανόν είναι να οριστικοποιήσουμε την παρουσία μας σε κάποια εκδήλωση. Η δημιουργικότητα και τα ταλέντα μας οδηγούν σε συμφωνίες ή βήματα που είναι σημαντικά, δείχνοντας στον εαυτό μας και στους άλλους τι πραγματικά μπορούμε να πετύχουμε.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Αιγόκεροι έχουν την εύνοια της τύχης σήμερα και βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα, αλλά και οι Κριοί δεν πάνε πίσω. Βρίσκονται και οι δυο κάτω από την προστασία του Κρόνου. Στους τυχερούς της ημέρας κατατάσσονται και οι Ταύροι, μια και δέχονται την υποστήριξη του Ποσειδώνα.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Στα αισθηματικά σήμερα, ας δούμε ποια ζευγάρια έχουν την εύνοια των άστρων και μπορούν να ταιριάξουν καλά. Για παράδειγμα, ο Παρθένος παρέα με ένα Λιοντάρι θα έχουν αρμονική σχέση, ο Δίδυμος με έναν Ζυγό θα απογειωθούν μαζί, όπως και ο Σκορπιός με έναν Κριό ή έναν Ταύρο. Δείτε αν θα έχετε μια ρομαντική σχέση που θα γεμίσει με χαρά τη μέρα σας! Νέα υπηρεσία ► Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Σήμερα γιορτάζουν.

Μαρκέλος, Παγκράτιος, Νικηφόρος (όχι βασική ημερομηνία).

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς