Ζώδια

Ζώδια σήμερα 09/04/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 09 Απριλίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό επηρεάζοντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός Ιχθύες) και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Θα μάθετε περισσότερα παρακάτω στο καθημερινό σας ωροσκόπιο με την πρόβλεψη για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά που αφορά το δικό σας ζώδιο.

Σελήνη τετράγωνο Άρης: Ανασφάλειες και φοβίες επηρεάζουν τις φιλίες.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δεν βρίσκεται σε περιβάλλον που την ευνοεί και θεωρείται θέση πτώσης γι’ αυτήν. Είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες που έχουμε καλά κρυμμένες μέσα μας. Η αναστάτωση από το πρωί είναι έντονη και μπορεί να οδηγήσει σε εκνευρισμό και εντάσεις. Στρέφουμε την προσοχή μας σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και πιθανές υποχρεώσεις ή απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν. Παρόλα αυτά, το ένστικτο μας λειτουργεί σωστά και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για θετικές συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν οφέλη.

Στα αισθηματικά, βασική προϋπόθεση είναι να αφήσουμε την καχυποψία στην άκρη και να λειτουργήσουμε με τη διαίσθηση μας. Στην προσωπική μας ζωή, η ανάγκη να συγχωνευτούμε, να γίνουμε ένα με το ταίρι μας είναι μεγάλη. Αυτό βέβαια μπορεί να μας οδηγήσει στο να γίνουμε εξουσιαστικοί θέλοντας να ελέγξουμε το πρόσωπο που έχουμε δίπλα μας. Οι αντιδράσεις που θα προκληθούν πιθανότατα να είναι έντονες. Είναι προτιμότερο να δείξουμε κατανόηση και να δώσουμε ελευθερία κινήσεων στο σύντροφό μας.

Ήδη από τα μεσάνυχτα η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε στενάχωρα και να βουλιάξουμε περισσότερο στα συναισθήματά μας. Η αβεβαιότητα και η κατήφεια δεν αφήνουν περιθώρια για να έχουμε αντικειμενική κρίση. Αυτό θα μας επηρεάσει σημαντικά σε ψυχολογικό επίπεδο, κάτι που θα πρέπει να χαλιναγωγήσουμε. Το πρωί η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές σε συμφωνίες και οικονομικά ζητήματα. Ο αιφνιδιασμός θα δημιουργήσει νευρικότητα και οι ανατροπές θα προκαλέσουν ιδιαίτερη αναστάτωση. Προσοχή σε συναλλαγές ή συμφωνίες, καθώς δεν αποκλείεται τελικά να μην εξελιχθούν όπως προσμένουμε.

Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, εντείνοντας τον θυμό και την κακή διάθεση. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να διαχειριστούμε με ψυχραιμία καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν με φιλικά πρόσωπα. Δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθούμε με σφοδρότητα και να δημιουργήσουμε αρνητικό περιβάλλον σε φιλικές σχέσεις. Παράλληλα, η προσωπική σύγχυση δεν βοηθά στο να πραγματοποιήσουμε τις απαιτούμενες κινήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες. Προσοχή γιατί η επιθετική διάθεση θα επηρεάσει αρνητικά τα πρόσωπα που εμπλέκονται στα σχέδιά μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς