Ζώδια

Ζώδια σήμερα 09/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 09 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη, προμηνύοντας ένα άκρως ενδιαφέρον και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο. Η αισιοδοξία κυριαρχεί και έχουμε τη διάθεση να βρεθούμε με πρόσωπα που έχουμε καιρό να δούμε και να περάσουμε όμορφα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε όψη 150 μοιρών με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αποστασιοποίηση στις συναισθηματικές σχέσεις που δεν είναι εύκολο να αντιληφθούμε. Καλό είναι να το λάβουμε υπόψη μας.

Σελήνη στον Τοξότη: Ώρα για ξεφάντωμα

Η Σελήνη στον Τοξότη μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε περισσότερο εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Είναι γεγονός ότι νιώθουμε εξαιρετικά, γεμάτοι χαρά και θετικότητα γι’ αυτά που έρχονται στο μέλλον. Επιδιώκουμε να βρεθούμε με παρέες που έχουμε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα ή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος που έχουμε αρκετό καιρό να βρεθούμε. Η διασκέδαση, το ποτό, το φαγητό, η συζήτηση πρωταγωνιστούν και δεν θα χάσουμε την ευκαιρία να περάσουμε μοναδικές στιγμές αφήνοντας πίσω τη ρουτίνα και τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε.

Ο έρωτας γίνεται κυρίαρχος, καθώς έχουμε τη διάθεση να φλερτάρουμε έντονα. Παράλληλα η όποια νέα κατάσταση έρθει στη ζωή μας έχει τη μορφή περιπέτειας και αυτό την κάνει πιο ελκυστική. Η ανάγκη για φιλοσοφική προσέγγιση των πραγμάτων μπορεί να μας φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που έχουμε πολλά να μάθουμε, καθώς μας ελκύει το να διευρύνουμε τις γνώσεις μας και τα πρόσωπα που μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτό. Πιθανό είναι να επιλέξουμε μια απόδραση στην ύπαιθρο, καθώς το να έρθουμε πιο κοντά με τη φύση μας γαληνεύει και μάς αναζωογονεί. Πολλές θα είναι οι νέες γνωριμίες που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους, καθώς η λάμψη και το χιούμορ μας παίζουν κυρίαρχο ρόλο.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε, καθώς η Αφροδίτη στο Λέοντα σχηματίζει όψη 150 μοιρών με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε αποστασιοποίηση και ψυχρότητα που δεν είναι εύκολη αντιληπτή ούτε από εμάς τους ίδιους. Δεν είναι η στιγμή να φερθούμε σκληρά στο ταίρι μας, παρά να δείξουμε ότι είμαστε εδώ δίπλα του για να δώσουμε ασφάλεια, σταθερότητα και γερά θεμέλια στην προσωπική μας ζωή.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3