Ζώδια

Ζώδια σήμερα 09/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 09/11.

Το Σαββατοκύριακο αρχίζει με τον Ήλιο να παραμένει σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Κρόνο επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του Νερού και της Γης. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δρώντας παρορμητικά, επιθετικά και εριστικά πολλές φορές καθώς δεν είναι εύκολο να τεθούν υπό έλεγχο η νευρικότητα και οι έντονες αντιδράσεις. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω αργά το βράδυ μπορεί να δημιουργήσει κάποια κατήφεια και απογοήτευση στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Σελήνη τετράγωνο Κρόνος: Μην αφεθείς στην απαισιοδοξία. 

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές προϋποθέσεις για να βγούμε από την εσωστρέφεια και να δημιουργήσουμε ιδανικό σκηνικό σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή. Τα συναισθήματα είναι έντονα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ρεαλιστικά, καθώς έχουμε την ευκαιρία να εναρμονίσουμε ευαισθησίες και λογική και να δώσουμε στη σχέση μας την κατάλληλη δοσολογία από τα δύο που χρειάζεται. Σημαντικό είναι να αφεθούμε στα βαθύτερα μας συναισθήματα, αντιμετωπίζοντας πιθανές ανασφάλειες και φόβους. Ας αφήσουμε στην άκρη καχυποψία και ζήλια που πιθανά ταλανίζει την προσωπική μας ζωή και να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας και στο ταίρι μας να περάσουμε μοναδικές στιγμές που μπορεί να δώσουν ανανεωτική χροιά στη σχέση.

Δυσκολίες μπορεί να μας δημιουργήσει το τετράγωνο της Σελήνης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, καθώς εντείνει την κατήφεια και την απαισιοδοξία και προκαλεί έντονο έλλειμμα αυτοεκτίμησης που βγαίνει στην επιφάνεια. Ιδιαίτερα προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν σε ότι αφορά τις προσωπικές σχέσεις και τα επαγγελματικά μας, καθώς δεν αποκλείεται να γίνουμε σκληροί με τους γύρω μας αντιμετωπίζοντας τους προσωπικούς μας δαίμονες που δεν μας αφήνουν να δούμε ξεκάθαρα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε κοινωνικές υποχρεώσεις και κοινωνική ζωή, καθώς ενώ θέλουμε να είμαστε το επίκεντρο σε όποια παρέα κι αν βρεθούμε, δεν μπορούμε να αφήσουμε πίσω ανησυχίες και έννοιες που μας καταβάλλουν και αυτό μας οδηγεί στην εσωστρέφεια κάτι που γίνεται εμφανές στο περιβάλλον που κινούμαστε.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς