Ζώδια

Ζώδια σήμερα 09/12/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 09 Δεκεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Σήμερα ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα. Η ανάγκη να διασκεδάσουμε είναι διάχυτη, γι’ αυτό και επιδιώκουμε να βρεθούμε σε παρέες που θα περάσουμε καλά. Παράλληλα, έχουμε τη διάθεσή να μάθουμε περισσότερα πράγματα για πνευματικά αντικείμενα που μας κινούν το ενδιαφέρον. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η καλοπέραση είναι στα πλάνα μας, μόνο που η αντίθεση της με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις με άτομα με τα οποία που συναλλασσόμαστε σε οικονομικό επίπεδο. Ας δούμε αναλυτικά τι λέει η αστρολογία για τα ζώδια σήμερα.

Ευχάριστη ατμόσφαιρα με τον Ερμή στον Τοξότη!

Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη, αφήνοντας πίσω τον Σκορπιό όπου είχε βρεθεί και σε ανάδρομη πορεία, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία. Μπαίνουμε σε μία ιδιαίτερα θετική περίοδο, αφού η σκέψη διέπεται από αισιοδοξία, χαρά και γαλήνη. Αυτό που μας ενδιαφέρει κυρίως είναι το να βρισκόμαστε και να συζητάμε με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος, δίνοντας μας την ευκαιρία να ξεφύγουμε από τα καθημερινά ζητήματα και τη ρουτίνα. Προσοχή βέβαια θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά υποχρεώσεις που έχουμε, επειδή η ανάγκη να ξεφύγουμε μπορεί να μας οδηγήσει σε τεμπελιά και αμέλεια και αυτό να μας οδηγήσει σε λάθη και να εκτεθούμε.

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο, δίνοντας την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να περάσουμε όμορφα και να απολαύσουμε κάθε στιγμή που η ζωή μπορεί να μας δώσει. Η καλή παρέα, το καλό φαγητό, οι έντονα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι μας είναι αυτό που θα μας βοηθήσει στον περάσουμε μοναδικά και να ευχαριστηθούμε το χρόνο με τα πρόσωπα που περνάμε καλά μαζί τους. Οικονομικά ζητήματα και λογαριασμοί μπορεί να τακτοποιηθούν, καθώς το άγχος στρέφεται σε αυτόν τον τομέα και μπορεί να μας οδηγήσει στο να επικεντρωθούμε σε εκκρεμότητες που μπορεί να έχουμε. Η αντίθεση της με τον Άρη στον Σκορπιό δημιουργεί ένταση που μπορεί κυρίως να εκδηλωθεί σε συναλλαγές οικονομικού επιπέδου. Γι’ αυτό, στον επαγγελματικό μας χώρο, καλό είναι κρατήσουμε τις ισορροπίες. Διαβάστε παρακάτω επιφυλλάσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς