Ζώδια

Ζώδια σήμερα 10/04/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Σήμερα η Σελήνη στον Σκορπιό προικίζει με ενέργεια τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα παρακάτω στο καθημερινό σας ωροσκόπιο με την πρόβλεψη για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά που αφορά το δικό σας ζώδιο.

Τα συναισθήματα ρέουν με ευκολία σήμερα, ομορφαίνοντας τις στιγμές μας.

Νωρίς το πρωί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τα όποια θέματα μας απασχολούν με αλληλοκατανόηση. Η εξαιρετική διάθεση έναντι των άλλων κυριαρχεί, αφήνοντας στην άκρη την καχυποψία. Είναι σημαντικό ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες που μας προκαλούν εκνευρισμό. Αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στις σχέσεις με τους άλλους δημιουργώντας την απαραίτητη ισορροπία.

Το μεσημέρι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω εντείνει την διαίσθηση και την αισιοδοξία. Το ψυχικό σθένος και η θετική σκέψη κυριαρχούν και βοηθούν σημαντικά σε οικονομικές υποθέσεις που θέλουμε να τακτοποιήσουμε. Είναι απαραίτητο να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας που μπορεί να δώσει σημαντικές διεξόδους φέρνοντας θετικά αποτελέσματα.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή στους Ιχθύες. Οι προϋποθέσεις για την επίλυση ζητημάτων του παρελθόντος είναι ιδανικές. Είναι απαραίτητο να μπούμε σε διαδικασία διαλόγου με πρόσωπα με τα οποία έχουμε εκκρεμότητες. Αυτές μπορεί να λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ικανοποιώντας τις ανάγκες μας. Η ενσυναίσθηση θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς μπορούμε με ευκολία να μπούμε στη θέση του άλλου.

Στα αισθηματικά, μπορούμε να εκφράσουμε στον σύντροφό μας βαθύτερες σκέψεις για τη σχέση μας. Παράλληλα δημιουργώντας έντονα ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό θα απογειώσει τις στιγμές και το καρδιοχτύπι. Μπορούμε με ευκολία να εξομαλύνουμε αντιθέσεις και να καθησυχάσουμε ανασφάλειες που έχουμε. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία και την ψυχολογία μας. Όμορφες συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, πνευματικά ζητήματα και φιλοσοφικές αναζητήσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς