Ζώδια

Ζώδια σήμερα 10/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Σάββατο σήμερα και έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και δίνει την ώθηση για διασκέδαση και ευχάριστες συζητήσεις. Το βράδυ το τρίγωνο της με τον Άρη στον Λέοντα εκτοξεύει το πάθος στα ύψη και μας κινητοποιεί να βγούμε με παρέες, να κανονίσουμε εξόδους, να δούμε κόσμο και να περάσουμε εκπληκτικά. Το φλερτ κυριαρχεί και πιθανές νέες γνωριμίες που θα μας δώσουν διαφορετική οπτική γωνία σε ότι αφορά τη ζωή μας και τι θέλουμε να κάνουμε από δω και στο εξής.

Σελήνη τρίγωνο με Άρη: Αυτοπεποίθηση, πάθος και δυναμισμός

Μοναδική ευκαιρία μας δίνει σήμερα η Σελήνη από τον Τοξότη για να βρεθούμε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος που μπορεί να έχουμε καιρό να συναντηθούμε. Αυτό που κυρίως απολαμβάνουμε είναι οι συζητήσεις που ανοίγουν το γνωστικό μας πεδίο και διευρύνουν τους ορίζοντές μας. Πιθανό είναι να επιδιώξουμε να βρεθούμε με παρέες που έχουμε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα και μπορούμε να αποκομίσουμε πολλά από την ανταλλαγή απόψεων. Η διάθεση για ξεφάντωμα και φλερτ είναι έντονη και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο να βγούμε και να γοητεύσουμε πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους, ανεβάζοντας το πάθος κατακόρυφα.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Λέοντα που ενισχύει τον αισθησιασμό και την ανάγκη να εκφράσουμε με δυναμισμό τις επιθυμίες μας στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Νιώθουμε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό και ότι τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει στο να καλύψουμε τα θέλω μας και να περάσουμε μοναδικές στιγμές πάθους που θα στιγματίσουν θετικά την προσωπική μας ζωή. Η εμφάνιση μας μαγνητίζει τα βλέμματα σε όποια παρέα και να βρεθούμε και πιθανό είναι να γίνουμε το επίκεντρο λόγω της υπέροχης διάθεσης και του χιούμορ που εκφράζουμε. Ας εκμεταλλευτούμε αυτήν την αστρολογική συγκυρία για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές. Ιδιαίτερα θετική είναι αυτή η διέλευση για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) που πετάνε στα σύννεφα από χαρά και αισιοδοξία.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3