Ζώδια

Ζώδια σήμερα 10/10/2019

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 10/10.

Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες εντείνοντας τα συναισθήματα. Οι αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό καθώς καταστάσεις και απωθημένα του παρελθόντος ξεπηδούν και σε φέρνουν αντιμέτωπο με φόβους και ανασφάλειες. Η εσωστρέφεια και οι μελαγχολικές τάσεις είναι έντονες και μπορεί να βουλιάξουν την ψυχολογία μας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε καθημερινές υποχρεώσεις, καθώς η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό βοηθά σε εξομολογήσεις και ειλικρινείς συζητήσεις για να ξεπεραστούν λάθη και υποθέσεις που μας ταλαιπωρούν ψυχολογικά.

Σελήνη τρίγωνο με Ερμή: Η έκφραση των συναισθημάτων γίνεται με αμεσότητα

Η Σελήνη στους Ιχθύες βρίσκεται σε υδάτινο περιβάλλον που εντείνει τον συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες, πολλές φορές σε υπερβολικό βαθμό. Η εσωστρέφεια και η ανάγκη να αποτραβηχτούμε από όλους είναι έντονη λόγω της συναισθηματικής έντασης που βιώνουμε. Τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό και πιθανόν να νιώθουμε ότι τα βιώνουμε και πάλι. Σημαντικό είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την περίεργη ψυχολογία μας μέσα από την τέχνη ή τα αρχέτυπα, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να ισορροπήσουμε και δεν θα βουλιάξουμε σε ψυχολογικό επίπεδο.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τις καθημερινές μας δράσεις και υποθέσεις ρουτίνας που πρέπει να χειριστούμε. Το έλλειμμα συγκέντρωσης παίζει καθοριστικό ρόλο και είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει στο να εκτεθούμε κάνοντας λάθη ή παραλείψεις. Αυτό ενισχύεται και από την χιαστί όψη του Ήλιου στον Ζυγό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, που λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία μας και πιθανόν να εντείνει τη θλίψη χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε. Καλό είναι να μπούμε σε μία διαδικασία εσώτερης ενδοσκόπησης και να αναγνωρίσουμε τον ψυχικό μας πλούτο. Αυτό και μόνο θα μας δώσει δύναμη για να ξεπεράσουμε ό,τι μας επηρεάζει ψυχολογικά.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Σκορπιό λειτουργεί άκρως βοηθητικά στο να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα και φόβους. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μας δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσουμε παρελθοντικές υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να μας απασχολούν. Μπορούμε να αντιληφθούμε πως πρέπει να κινηθούμε και το ένστικτό μας μπορεί να μας καθοδηγήσει εξαιρετικά στο να επιτύχουμε άκρως κερδοφόρες συμφωνίες για εμάς. Παράλληλα στην αισθηματική μας ζωή έχουμε τη διάθεση για να εξομολογηθούμε τα αισθήματα που νιώθουμε στο ταίρι μας ή σε πιθανή νέα γνωριμία, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις να υπάρξουν έντονες στιγμές πάθους.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3