Ζώδια

Ζώδια σήμερα 10/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 10/11.

Στιγμές αισιοδοξίας και χαράς μπορούν να βιώσουν σήμερα τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, καθώς η Σελήνη στον Κριό σε τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη ανεβάζει την ψυχολογία μας και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσουμε όμορφα και να φλερτάρουμε. Γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως. Καλό είναι να εκμεταλλευτούμε τις περιστάσεις, γιατί ενδέχεται να προκύψουν θετικά ανοίγματα για οικονομικά οφέλη.

Σελήνη τρίγωνο Δίας: Η αισιοδοξία πλανάται στον αέρα. 

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό, δίνοντας μας τον δυναμισμό και τη διάθεση για να πρωταγωνιστήσουμε σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε. Γεγονός είναι ότι η αυτοπεποίθηση μας είναι στα ύψη, όπως και η ενεργητικότητα και αυτό μπορεί να εντυπωσιάσει τους γύρω μας. Πιθανές είναι οι ευκαιρίες σε ότι αφορά επαγγελματικές συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, καθώς δείχνουμε ότι έχουμε το ψυχικό σθένος να προχωρήσουμε σε καινούργια πράγματα και να πάρουμε γρήγορα πρωτοβουλίες. Επικεντρωνόμαστε στο να εκφράσουμε τις προσωπικές μας ανάγκες στους γύρω μας, καθώς είναι σημαντικό να γίνουν κατανοητές και να ικανοποιήσουν τα άτομα που μας ενδιαφέρουν. Θα πρέπει να αποφύγουμε εγωκεντρικές τάσεις και υποκειμενισμό –ας μη ξεχνάμε ότι η Σελήνη στον Κριό ευνοεί τέτοιες τάσεις- για να μην προκαλέσουμε προβλήματα τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στις συνεργασίες μας.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσουμε μοναδικές στιγμές διασκέδασης με το ταίρι ή με πιθανή νέα γνωριμία, αλλά και με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού ή φιλικού μας περιβάλλοντος που έχουμε καιρό να δούμε. Τίποτα δεν μπορεί να μας πτοήσει και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές στους γύρω μας, καθώς δίνουμε το σύνθημα για διασκέδαση και έντονο ερωτικό παιχνίδι. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που μας φέρνουν κοντά πνευματικά ή φιλοσοφικά ενδιαφέροντα, αφού η διάθεση για συζήτηση και διεύρυνση των γνωστικών οριζόντων μας είναι κυρίαρχη. Εξαιρετική ιδέα θα είναι να εκμεταλλευτούμε αυτή τη συγκυρία για μια απόδραση στην ύπαιθρο ή μια έξοδο που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά στην ψυχολογία μας, στις σχέσεις με τους γύρω μας και κυρίως στην προσωπική μας ζωή.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς