Ζώδια

Ζώδια σήμερα 11/02/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο δίνοντας την κατάλληλη ώθηση στη διάθεση για τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), ώστε να ξεπεράσουν πιθανές εντάσεις και σκοτούρες και να επικεντρωθούν στο να περάσουν όμορφα σε προσωπικό, φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη θέση της Σελήνης μας καλεί να επικεντρωθούμε σε καθημερινές υποχρεώσεις και δουλειά που φαίνεται να αυξάνονται αρκετά.

Σήμερα μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη αισιοδοξία και να μας ωθήσει στο να διεκδικήσουμε, όταν βρούμε το κατάλληλο πεδίο δράσης, καλύτερες συνθήκες σε επαγγελματικό επίπεδο για την προσωπική μας εξέλιξη και κοινωνική καταξίωση. Τα ξημερώματα η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανόν είναι να δημιουργήσει έντονο συναισθηματισμό που δεν αφήνει περιθώρια να δούμε ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθούμε. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς θα δράσουμε εάν κληθούμε σε εργασιακές καταστάσεις που πρέπει να επέμβουμε. Η λανθασμένη εντύπωση των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε συμπεράσματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσουμε με πάθος και επιμονή αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι η διαίσθησή μας θα δώσει τον ρυθμό για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των προσώπων που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις αποφάσεις που μας αφορούν.

Αργά το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την ανάγκη για προσπάθεια εργατικότητα και υπευθυνότητα που μπορούν να αποδείξουν στους γύρω μας ότι αξίζουμε να πάρουμε για αυτά που έχουμε δώσει και έχουμε καταφέρει. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αργά το βράδυ, καθώς το τετράγωνο της με τον Άρη στον Τοξότη μπορεί να οδηγήσει σε απότομες συμπεριφορές που θα παίξουν αρνητικό ρόλο είτε σε παρέες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον είτε σε παρέες με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος. Η αδιαλλαξία και η επιθετικότητα θα λειτουργήσουν αρνητικά στις σχέσεις μας, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμόμαστε!

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την τύχη σήμερα: Οι Σκορπιοί θα είναι οι πιο τυχεροί χάρη στην εύνοια της Αφροδίτης. Ακολουθούν οι Καρκίνοι που επωφελούνται από την υποστήριξη του Ποσειδώνα. Τέλος, οι Αιγόκεροι θα έχουν επίσης την τύχη με το μέρος τους, εξαιτίας της αρμονικής θέσης τους με τον Ήλιο.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Στα αισθηματικά σήμερα, ας δούμε ποια ζευγάρια έχουν την εύνοια των άστρων και μπορούν να ταιριάξουν καλά. Για παράδειγμα, ο Ιχθύς παρέα με έναν Κριό ή έναν Λέοντα θα έχουν εξαιρετική σχέση, ο Zυγός με έναν Αιγόκερω ή έναν Υδροχόο. Νέα υπηρεσία ► Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Σήμερα γιορτάζουν.

Βλάσσης, Αυγή, Θεοδώρα (όχι βασική ημερομηνία).

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς