Ζώδια

Ζώδια σήμερα 11/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τετάρτη σήμερα και το τετράγωνο του Άρη στην Παρθένο με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί υπερένταση, που μπορεί να εκδηλωθεί κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά, προκαλώντας αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, δημιουργώντας τη διάθεση να εργαστούμε σε ομαδικό επίπεδο και να έρθουμε πιο κοντά με τους φίλους μας, συζητώντας για σχέδια και φιλοδοξίες που έχουμε. Τις πρωινές ώρες το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη εντείνει την αισιοδοξία και μας βοηθά να κάνουμε σημαντικές κινήσεις για την επίτευξη των ονείρων μας.

Άρης σε τετράγωνο με Δία: Η υπερενεργητικότητα προκαλεί αντιπαραθέσεις

Η καθημερινότητα παραμένει έντονη, οι υποχρεώσεις της πολλές και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές, καθώς δεν αποκλείεται να αναλάβουμε περισσότερες εργασίες και ευθύνες, κυρίως σε εργασιακό επίπεδο. Αυτό δημιουργείται από την πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο της Παρθένου και δεν αποκλείεται να νιώθουμε έντονο άγχος, εκνευρισμό ή διάθεση να επικρίνουμε τους γύρω μας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στη συμπεριφορά μας, γιατί δεν αποκλείεται να ενοχλήσουμε με τη στάση μας πρόσωπα στο χώρο της δουλειάς, δημιουργώντας προβλήματα σε συνεργασίες μας.

Το τετράγωνο του Άρη στην Παρθένο με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί υπερένταση και υπερβολική ενέργεια που δεν είναι εύκολο να διοχετεύσουμε ομαλά, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιπρόσθετες υποχρεώσεις που θα κάνουν ασφυκτικό το πρόγραμμα της καθημερινότητας και θα εκτοξεύσουν το άγχος και τον εκνευρισμό στα ύψη. Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, για να μπορέσουμε να κάνουμε το πρόγραμμά μας όσο πιο εφικτό και πραγματοποιήσιμο γίνεται και να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε άσκηση, κάτι που θα μας βοηθήσει να αποβάλλουμε την ένταση.

H Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσουμε όμορφες στιγμές με τους φίλους μας εκφράζοντας πρωτοποριακές απόψεις και σχέδια που μπορεί να έχουμε. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη τις πρωινές ώρες βοηθά να κρατήσουμε την αισιοδοξία στα ύψη και να δρομολογήσουμε με θετικό τρόπο φιλοδοξίες και στόχους που έχουμε αφού η τύχη είναι με το μέρος μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς