Ζώδια

Ζώδια σήμερα 11/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 11/11.

Μία μέρα πριν την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και στις πρώτες μοίρες συναντά τον Ουρανό επηρεάζοντας άμεσα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η νευρικότητα είναι στα ύψη και οι επαναστατικές αντιδράσεις θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις σε σημαντικά επαγγελματικά, προσωπικά ή οικογενειακά ζητήματα. Κυριαρχεί η ανάγκη να τακτοποιήσουμε οικονομικά θέματα, αλλά κάποια ξαφνικά έξοδα ή αλλαγές στις υπάρχουσες συνθήκες μπορεί να μας προβληματίσουν.

Σελήνη σύνοδος Ουρανός: Αιφνίδιες καταστάσεις φέρνουν τα πάνω κάτω. 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο, σε θέση έξαρσης για την ίδια και δίνει την καλύτερη της ενέργεια, καθώς μας βοηθάει να επικεντρωθούμε στις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες. Είναι σημαντικό για εμάς να περάσουμε όμορφα με τα πρόσωπα που έχουμε γύρω μας, να απολαύσουμε το καλό φαγητό, το ποτό, την καλή παρέα και να περάσουμε μοναδικές στιγμές που θα ανακουφίσουν την ψυχολογία μας.

Παράλληλα, οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εκκρεμότητες ή λογαριασμοί που μας δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Καλά θα κάνουμε να διαχειριστούμε με προσοχή τον προϋπολογισμό μας, γιατί η τάση σπατάλης που μπορεί να εκδηλώσουμε θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Στα αισθηματικά είναι σημαντικό να συγκρατήσουμε την κτητικότητα και την αδιαλλαξία, ώστε να μη χαλάσουμε την ατμόσφαιρα με το ταίρι μας. Ας επικεντρωθούμε στο πάθος και τον αισθησιασμό, αφήνοντας στην άκρη φόβους που μόνο ζητήματα προκαλούν.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό προκαλεί ιδιαίτερη νευρικότητα, καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε σπασμωδικές κινήσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να διαχειριστούμε αιφνίδια γεγονότα που μπορεί να ανατρέψουν το εισόδημά μας, όπως κάποιες ξαφνικές ανάγκες που μας αναγκάζουν να δαπανήσουμε περισσότερα χρήματα από όσα είχαμε υπολογίσει.

Η αντιδραστική διάθεση θα παίξει καθοριστικό ρόλο και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς ότι δεν μας χαρίζει ασφάλεια δεν το θέλουμε γύρω μας και οι έντονες τάσεις ανεξαρτησίας που εκδηλώνουμε μπορούν να προκαλέσουν τριβές και να πυροδοτήσουν συγκρούσεις. Καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, γιατί δεν αποκλείεται λόγω έντασης να πάρουμε αποστάσεις από πρόσωπα που συναλλασσόμαστε σε οικονομικό επίπεδο ή από το ταίρι μας. Καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του myastro.gr!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς