Ζώδια

Ζώδια σήμερα 12/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Ο Ερμής από τα μεσάνυχτα έχει περάσει στον Λέοντα και δίνει μία εγωκεντρική χροιά στην επικοινωνία, καθώς δείχνουμε να ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τις δικές μας απόψεις και να μην ακούμε τι θέλουν να πουν οι γύρω μας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Κρόνο εντείνει την κατήφεια και προκαλεί απαισιοδοξία, καθώς οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αυξάνονται και αυτό λειτουργεί περιοριστικά στην ψυχολογία μας.

Ερμής στον Λέοντα: Ας δούμε τις ανάγκες των άλλων

Ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα δεν φαίνεται να εκφράζει τις καλύτερες του ενέργειες, καθώς ενδέχεται να μας εγκλωβίσει σε ένα άκαμπτο τρόπο σκέψης με επίκεντρο το «εγώ» μας που θα οδηγήσει σε ένταση και συγκρούσεις κυρίως στην προσωπική μας ζωή και στο περιβάλλον μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να ακούσουμε τους γύρω μας και να μην επικεντρωνόμαστε μόνο στις δικές μας σκέψεις και απόψεις, γιατί αυτό θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει το κλίμα και να προκαλέσει δυσαρέσκεια. Παράλληλα, μπορούμε να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στο να περάσουμε όμορφα, να διασκεδάσουμε ή να προωθήσουμε καλλιτεχνικές δράσεις και ενδιαφέροντα μέσα από τα οποία μπορεί να εκφραζόμαστε.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι όσοι ανήκουν στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), καθώς καλούνται να διαχειριστούν καταστάσεις και να λύσουν ζητήματα σε κομβικούς τομείς της ζωής τους. Αυτό μπορεί να αφορά τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική και οικογενειακή ζωή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, επιβαρύνοντας την ψυχολογία μας, αφού είναι πιθανό να υπάρξουν επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο πού να μας δημιουργήσουν κατήφεια και άγχος. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε ότι μπορεί να μας βουλιάξει ψυχολογικά και να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας με σκληρή δουλειά να αναδείξουμε τις ικανότητες και το έργο μας. Το βράδυ, ένα υπέροχο το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ιδανικό κλίμα για να περάσουμε όμορφα και να διασκεδάσουμε. Καλή εβδομάδα σε όλους!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3