Ζώδια

Ζώδια σήμερα 12/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 12/10.

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους! Σάββατο σήμερα και η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, αυξάνοντας το δυναμισμό και την ενεργητικότητα μας. Παράλληλα εντείνεται και η ένταση καθώς πιθανό είναι να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα που θα ενοχλήσουν λόγω του απότομου τρόπου διαχείρισης. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς διεκδικούμε την κάλυψη των αναγκών μας με άμεσο και δυναμικό τρόπο. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Άρη στο Ζυγό μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα και δημιουργεί έντονη ανάγκη για δράση και άμεση έκφραση των αναγκών στο προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον. Η αμεσότητα με την οποία διεκδικούμε την εκπλήρωση των επιθυμιών μας μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω μας, καθώς ενδέχεται να γίνουμε έντονα εγωιστές και υποκειμενικοί. Καλό είναι να μην αδιαφορούμε για το τι επιδιώκουν και ζητούν οι άλλοι από εμάς, γιατί αυτό από μόνο του μπορεί να γίνει αιτία σύγκρουσης.

Παράλληλα όμως, μπορεί να πάρουμε δυναμικές πρωτοβουλίες σε ό,τι αφορά συνεργασίες που μας ενδιαφέρουν, καθώς αντιλαμβανόμαστε με ευκολία τι είναι αυτό που μπορεί να μας προάγει. Σε προσωπικό επίπεδο γεγονός είναι ότι γινόμαστε περισσότερο κοινωνικοί και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πρωταγωνιστούμε σε όποια παρέα κι αν βρεθούμε. Οι νέες γνωριμίες δεν αποκλείονται, καθώς οι άλλοι εντυπωσιάζονται με την προσωπικότητά μας. Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξουμε είναι να μην εκφραζόμαστε με απότομο τρόπο που μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Χείρωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις οικογενειακής φύσεως που μας πληγώνουν και μας θυμώνουν. Γι’ αυτό χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεσπάσματα στο οικογενειακό πεδίο ή σε θηλυκά πρόσωπα του περιβάλλοντός μας. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Άρη στο Ζυγό ανεβάζει τις ανταγωνιστικές διαθέσεις τα ύψη, εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις στην προσωπική μας ζωή που θα χαλάσουν τη διάθεση και το κλίμα στη σχέση μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να μην μπούμε σε κόντρες που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν σε εμάς και το ταίρι μας. Ας επικεντρωθούμε στο να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί του, καθώς η συντροφικότητα και το πάθος μπορούν να δώσουν την καλύτερη δυνατή διέξοδο. Διαφορετικά, οι αντιπαραθέσεις θα είναι σημαντικές και δεν θα επιτρέψουν να περάσουμε με ηρεμία αυτή την ημέρα ξεκούρασης για τους περισσότερους.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς