Ζώδια

Ζώδια σήμερα 13/02/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδο του Ζυγού και τα ξημερώματα το τετράγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερες υπερβολές, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αντιδραστικές κινήσεις και νευρικότητα. Η έπαρση μπορεί να στιγματίσει τις σχέσεις και αυτό είναι κάτι που θα ενοχλήσει και θα προκαλέσει

Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει σημαντικά την ανάγκη να επιβληθούμε στα άτομα που βρίσκονται κοντά μας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς τάσεις επιβολής και χειρισμού κάνουν την εμφάνισή τους και δεν θα διστάσουμε να περιορίσουμε τους γύρω μας. Οι αντιδράσεις βεβαίως θα είναι έντονες αν δεν προσέξουμε, καθώς φαίνεται πως κανένα από τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας δεν θα ανεχθεί τις δικές μας ανασφάλειες.

Καθοριστικό ρόλο στο να ξεπεραστούν διάφορα προβλήματα μπορεί να παίξει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Υδροχόο που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξεπεραστούν προβλήματα στην προσωπική, επαγγελματική και φιλική μας ζωή. Γεγονός είναι ότι βρίσκουμε την αυτοπεποίθησή μας και έχουμε την ευκολία να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και να αφήσουμε στην άκρη πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια.

Αργότερα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αίσθηση απαισιοδοξίας, το αίσθημα όμως της ευθύνης κυριαρχεί και μπορούμε να λειτουργήσουμε δημιουργικά, προσπαθώντας να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό στα επαγγελματικά μας. Τέλος, αργά το βράδυ το εξάγωνο της με τον Άρη στον Τοξότη ενεργοποιεί τη θετική πλευρά του εαυτού μας, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσουμε όμορφα σε όποια παρέα και αν βρεθούμε και μας ωθεί στο να πρωταγωνιστήσουμε με αισιοδοξία στο φλερτ για να κερδίσουμε το ενδιαφέρον των άλλων.

Ζώδια και τύχη σήμερα.

Ποια είναι τα 3 ζώδια που ευνοούνται από την τύχη σήμερα: Η ημέρα ευνοεί σημαντικά τους Υδροχόους, εξαιτίας της αρμονικής όψης με την Αφροδίτη. Ο Δίας θα δώσει τα δώρα του στους Κριούς. Οι Ζυγοί δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, μια και ο Πλούτωνας θα είναι γενναιόδωρος μαζί τους.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Στα αισθηματικά σήμερα, ας δούμε ποια ζευγάρια έχουν την εύνοια των άστρων και μπορούν να ταιριάξουν καλά. Για παράδειγμα, ο Παρθένος παρέα με ένα Λιοντάρι θα έχουν αρμονική σχέση, ο Δίδυμος με έναν Ζυγό θα απογειωθούν μαζί, όπως και ο Σκορπιός με έναν Κριό ή έναν Ταύρο. Δείτε αν θα έχετε μια ρομαντική σχέση που θα γεμίσει με χαρά τη μέρα σας! Νέα υπηρεσία ► Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Σήμερα γιορτάζουν.

Πρίσκιλλα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς