Ζώδια

Ζώδια σήμερα 13/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τρίτη σήμερα και έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε υπέροχα, καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Λέοντα βρίσκονται σε απόλυτη σύνοδο και απογειώνουν τη διάθεση για αισθηματικό παιχνίδι, διασκέδαση, χαρά, πολυτέλεια. Γινόμαστε περισσότερο δοτικοί από ποτέ και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα στις προσωπικές μας σχέσεις. Η Σελήνη αφήνει τον Αιγόκερω και περνά στον Υδροχόο το βράδυ, δίνοντας αέρα ανεξαρτησίας και επαναστατικότητας στην προσωπικότητα μας.

Ήλιος σε σύνοδο με Αφροδίτη στον Λέοντα: Συναισθηματικό μεγαλείο

Σημαντική ευκαιρία έχουμε σήμερα να εκφράσουμε με έντονο τρόπο τα συναισθήματά μας στο ταίρι ή στο πρόσωπο που μας κινεί το ενδιαφέρον, καθώς ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Λέοντα στρέφει την προσοχή μας στην αισθηματική σας ζωή και την καθιστά κυρίαρχη. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά με τον σύντροφό μας ή με πιθανή νέα γνωριμία θα δώσει άλλη διάσταση στη σχέση μας που καλό είναι να εκμεταλλευτούμε.

Παράλληλα όμως μπορεί να εγκλωβιστούμε στις προσωπικές μας ανάγκες και να μην δώσουμε την ευκαιρία στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει να εκφράσει τις δικές του. Οι εγωκεντρικές τάσεις θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμόμαστε. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν και σε ότι αφορά την τέχνη, καθώς πιθανές καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες που μας ενδιαφέρουν μπορούν να προβληθούν με μοναδικό τρόπο.

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω δίνοντάς μας την ευκαιρία να κλείσουμε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να μας πιέζουν και να μας προκαλούν άγχος. Προσοχή στις συγκρούσεις, καθώς καλό είναι να αποφευχθούν. Το βράδυ περνάει στον Υδροχόο και επικεντρώνει την προσοχή μας στις φιλικές παρέες και στο πώς θα περάσουμε όμορφα μαζί τους.

Είναι σημαντικό να ασχοληθούμε με κοινωνικά ζητήματα καθώς είναι αυτά που μας ενδιαφέρουν περισσότερο σήμερα. Η επαναστατικότητα και η διάθεση ανεξαρτησίας που εκφράζεται μπορεί να προβληματίσει το σύντροφο η πιθανή νέα γνωριμία. Είναι προτιμότερο να θέσουμε κοινούς στόχους με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα μας φέρει πιο κοντά.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς