Ζώδια

Ζώδια σήμερα 13/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 13/10.

Κυριακή σήμερα και η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού εντείνει την ανάγκη για δράση, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι θα πρέπει να διαχειριστούμε την ενέργειά μας με προσοχή, γιατί οι υπερβολές θα ενοχλήσουν τους γύρω μας. Επικεντρωνόμαστε κυρίως τις προσωπικές μας ανάγκες και πιθανόν είναι να εκφράσουμε με δυναμισμό αυτά που θέλουμε από το περιβάλλον μας και κυρίως σε ότι αφορά το ταίρι και τους συνεργάτες μας. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την κατήφεια και την απαισιοδοξία και μπορεί να μας οδηγήσει στο να γίνουμε άκρως πιεστικοί λόγω προσωπικών ανασφαλειών και αισθήματος μειονεξίας που έρχεται στο προσκήνιο.

Η Σελήνη στον Κριό ανεβάζει την ενεργητικότητα μας. Καλό είναι να την εκτονώσουμε σε δράσεις, διαφορετικά δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθούμε με τους γύρω μας. Ο δυναμισμός είναι στα ύψη και μπορεί να διεκδικήσουμε με επιθετικό τρόπο θέλω και ανάγκες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι επιτακτική ανάγκη να διαχειριστούμε την ένταση, διαφορετικά οι συγκρούσεις δεν θα είναι δύσκολο να προκύψουν λόγω της εριστικής διάθεσης που μπορεί να δείξουμε.

Τυχόν επιθετικότητα μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση ή τις συνεργασίες μας. Καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να δώσουμε χώρο στους γύρω μας να εκφράσουν τις δικές τους ανάγκες. Ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω οδηγεί σε απαισιοδοξία και τάσεις απομόνωσης λόγω πιθανών φόβων και ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να διαχειριστούμε αισθήματα μειονεξίας που μπορεί να έχουμε και να εκδηλωθούν, γιατί δεν αποκλείεται να μας οδηγήσουν στο να κλειστούμε στον εαυτό μας. Παράλληλα, πιθανόν είναι να γίνουμε επικριτικοί και πιεστικοί στους γύρω μας, κάτι που θα ενοχλήσει και μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις και ψυχρότητα.

Πιθανά εμπόδια και ένταση στη δουλειά μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να μας απογοητεύσουν ή να χαλάσουν την ψυχολογία μας. Ας φροντίσουμε να βιώσουμε στιγμές ξεκούρασης μακριά από ότι μας καταθλίβει και μας πιέζει και να δούμε την θετική πλευρά των πραγμάτων που μπορεί να μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε ψυχολογικά και να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς