Ζώδια

Ζώδια σήμερα 13/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 13/11.

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στον Ταύρο δίνοντας την ευκαιρία στα ζώδια της Γης και του Νερού να προωθήσουν σημαντικά θέματα που μπορεί να έχουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Διδύμους ευνοώντας τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, ανεβάζοντας την κοινωνικότητα, εντείνοντας την ανάγκη για επικοινωνία. Εξαιρετική συγκυρία για να βρεθούμε με κοντινά μας πρόσωπα και να περάσουμε χαλαρά μαζί τους.

Σελήνη στους Διδύμους: Επικοινωνία και διασκέδαση σε πρώτο πλάνο.

Βρισκόμαστε μια μέρα πριν την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου και η Σελήνη τις πρώτες πρωινές ώρες παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε ζητήματα που μπορεί να έχουν σχέση με λογαριασμούς και οικονομικά θέματα που μας απασχολούν έντονα και μας προκαλούν άγχος και ανασφάλεια. Προσοχή όμως, καθώς μπορεί να εκδηλώσουμε έντονο πείσμα και αδιαλλαξία σε οικονομικές συζητήσεις και αυτό θα μας στοιχίσει σε επίπεδο διαπραγματεύσεων και σχέσεων. Ας δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας με αργούς και σταθερούς ρυθμούς να διεκδικήσουμε καλύτερες οικονομικές συνθήκες, αποφεύγοντας την ένταση που δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα.

Το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Διδύμους εκτοξεύοντας την παιδικότητα, την κοινωνικότητα, την ανάγκη για επικοινωνία και διασκέδαση, λειτουργώντας ανανεωτικά στη διάθεση μας. Σημαντικό ρόλο παίζει το κοντινό μας περιβάλλον, καθώς επικεντρωνόμαστε στο να συναντηθούμε με πρόσωπα που είναι δίπλα μας και μπορούμε να περάσουμε χαλαρές στιγμές μαζί τους, εκφράζοντας απόψεις και σκέψεις για διάφορα θέματα. Ιδανικές είναι οι συνθήκες για να προωθήσουμε ζητήματα σχετικά με το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνία και το διαδίκτυο, καθώς αντιλαμβανόμαστε γρήγορα πως πρέπει να κινηθούμε. Σήμερα έχουμε την ικανότητα να εκφράσουμε τα κατάλληλα επιχειρήματα για να πείσουμε τους άλλους. Πιθανές είναι οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα λειτουργήσουν θετικά στην ψυχολογία μας, καθώς μας βοηθούν στο να ξεφύγουμε από την στείρα καθημερινότητα και να πάρουμε ευεργετικές ψυχολογικές ανάσες.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς