Ζώδια

Ζώδια σήμερα: 13 Νοεμβρίου 2022

Ζώδια σήμερα: 13 Νοεμβρίου 2022

Τα Ζώδια της Κυριακής 13.11.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Εκκρεμότητες της δουλειάς ή μια απαιτητική επαγγελματική συνεργασία μπορεί να σε ζορίσει κάπως σήμερα, ειδικά αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Απόφυγε την ένταση σε κάθε περίπτωση.

Ταύρος
Η Κυριακή είναι κατάλληλη για πιο intimate συζητήσεις αλλά και για να έρθεις γενικά πιο κοντά με τον σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν η καθημερινότητα σάς είχε «αποσυντονίσει» lately (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Δίδυμοι
Μερικές φορές αυτά που συλλαμβάνει η διαίσθησή μας -στα ερωτικά π.χ- μπορεί να μην βγάζουν ακριβώς νόημα right now, έχουν όμως «μελλοντικές δυνατότητες». Remember that.

Καρκίνος
Η μέρα έχει αρκετό ερωτικό ενδιαφέρον, οπότε αξίζει να κανονίσεις μια έξοδο με το αμόρε σου ή να πεις «ναι» σε καλέσματα και προσκλήσεις φίλων, αφού παίζουν και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες (3ο δεκαήμερο ειδικά).

Λέων
Δώσε παραπάνω βάση σ’ αυτά που «δεν λέγονται» αλλά συμβαίνουν nevertheless μέσα, γιατί είναι μάλλον πιο σημαντικά απ’ αυτά που θες να κάνεις.

Παρθένος
Επειδή υπάρχει η πιθανότητα ν’ αρχίσεις να «τρώγεσαι» με τα ρούχα σου, γεμίζοντας καχυποψία και ζήλια για τη σχέση σου ή το αντικείμενο του πόθου σου (3ο δεκαήμερο κυρίως), αναρωτήσου πρώτα αν όντως αξίζει τον κόπο.

Ζυγός
Ποτέ ήταν η τελευταία φορά που έκανες μια έκπληξη «μόνο για δύο» στο ταίρι σου; ας πούμε μια ρομαντική βραδιά, ένα ωραίο δείπνο ή κάτι σε πιο…je t’ aime κατάσταση; Η Κυριακή πάντως προσφέρεται…

Σκορπιός
Εξαιρετική η Κυριακή για ερωτικές εξομολογήσεις, πρώτα ραντεβού και «νωχελικές» προσωπικές συζητήσεις με τον άνθρωπό σου (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). Oh yes.

Τοξότης
Ίσως όχι τόσο «extravagant», ωστόσο βοηθητική η Κυριακή για να ξεμπερδεύεις με δουλειές και υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί στο σπίτι ή στα επαγγελματικά και δεν παίρνουν άλλη αναβολή.

Αιγόκερως
Μερικές φορές αξίζει να ρίχνεις τις -μεταξύ μας «ατσαλένιες»- άμυνές σου και να «παραδίνεσαι» στην δυναμική της στιγμής, αλλιώς the moment passes you by. Και είναι κρίμα.

Υδροχόος
Αν και Κυριακή, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια επαγγελματική συζήτηση, π.χ. για μια νέα πρόταση, με αρκετό μάλιστα οικονομικό ενδιαφέρον, ειδικά αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

Ιχθύες
Μάλλον αισθάνεσαι «έξτρα» καλά, τουλάχιστον στο κομμάτι αυτοπεποίθηση στα ερωτικά σου, πρόσεξε όμως λίγο τον τρόπο που εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου.

 

 

Πηγή: athensvoice.gr