Ζώδια

Ζώδια σήμερα 14/01/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Σελήνη αντίθεση Ποσειδώνας: Η απογείωση των ψευδαισθήσεων. 

Με τον Πλούτωνα, τον Κρόνο, τη Δήμητρα και τον Ήλιο σε απόλυτη σύνοδο στον Αιγόκερω έχουμε την ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή, την επιθυμία μας για κοινωνική καταξίωση, την ανάγκη για προβολή και τη δημόσια εικόνα μας. Είναι δεδομένο ότι οι αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν θα είναι μεταμορφωτικές, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς θα διαχειριστούμε καταστάσεις που θα έρθουν στο προσκήνιο για να μας δείξουν ότι ήρθε στιγμή για να αφήσουμε πίσω μας ότι δεν εξυπηρετεί την προσωπική μας εξέλιξη στους συγκεκριμένους τομείς.

Ιδιαίτερα ευνοούνται τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος) και του Νερού (Σκορπιός, Ιχθύες), καθώς αυτές οι ριζικές αλλαγές που έρχονται σε ότι αφορά τον έρωτα και την επικοινωνία μόνο θετικές μπορούν να αποδεχθούν. Επηρεάζονται και περνάνε δύσκολα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου και βλέπουν σημαντικούς τομείς της ζωής τους να δονούνται για τα καλά, όπως η οικογένεια, η προσωπική ζωή και η επαγγελματική πορεία.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο επικεντρώνοντας την προσοχή μας στην καθημερινότητα, σε υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει σε ότι αφορά τη δουλειά μας και πρέπει να διεκπεραιώσουμε. Το πρόγραμμα μας μπορεί να είναι πιεστικό και αυτό να μας δημιουργεί άγχος και διάθεση να επικρίνουμε τους γύρω μας. Καλά θα κάνουμε να είμαστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας, καθώς οι εντάσεις δεν αποκλείονται και μπορεί να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους συναδέλφους μας και πρόσωπα που συναναστρεφόμαστε σε καθημερινό επίπεδο.

Η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ψευδαισθήσεις και αυταπάτες και μπορεί να μας οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια με δυσάρεστα αποτελέσματα. Καλά θα κάνουμε να μην αποδεχτούμε γρήγορα εργασιακές προτάσεις που μπορεί να φαίνονται ιδανικές, καθώς το πιθανότερο είναι να μην είναι όπως θέλουν να μας τις παρουσιάζουν. Αυτό θα έχει σαν συνέπεια να πάρουμε αποφάσεις που δεν θα είναι θετικές για εμάς και τελικά να οδηγηθούμε σε επιλογές που θα φέρουν απογοήτευση. Επηρεάζονται ιδιαίτερα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) που είναι γεννημένοι στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς