Ζώδια

Ζώδια σήμερα 14/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τετάρτη σήμερα, μια μέρα πριν την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και θα μας απασχολήσει έντονα. Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο ευνοεί το να επικεντρωθούμε στη διασκέδαση και τον έρωτα, παράλληλα όμως μπορεί να μας κάνει άκρως υποκειμενικούς στις ανάγκες μας και αυτό να επηρεάσει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η Σελήνη από χθες το βράδυ έχει περάσει στον Υδροχόο, ωθώντας μας οι φιλικές παρέες και ομαδικές δράσεις, όπου νιώθουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε και να απολαύσουμε το κοινό αποτέλεσμα.

Σελήνη στον Υδροχόο: Ήρθε η στιγμή της διαφορετικότητας

Το ζώδιο του Λέοντα αυτή την περίοδο είναι κυρίαρχο, καθώς βρίσκονται σε αυτό ο Ερμής, ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης. Στρέφουμε την προσοχή μας σε ότι αφορά τη διασκέδαση, την απόλαυση της ζωής και της πολυτέλειας, τη χαρά που δίνει η τέχνη, τις μοναδικές στιγμές που μπορούμε να ζήσουμε στα αισθηματικά μας. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ο Λέοντας σαν ζώδιο δημιουργεί την ανάγκη για εξωστρέφεια, παράλληλα όμως δημιουργεί την ανάγκη για να γίνουμε το επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθούμε. Αυτό απαιτεί ιδιαίτερη διαχείριση, καθώς δεν θα διστάσουμε να γίνομαι εγωκεντρικοί, προκειμένου να τραβήξουμε τα βλέμματα. Σημαντικό είναι επίσης να καταλάβουμε ότι οφείλουμε να ακούμε και να έρθουμε σε επαφή και με τις ανάγκες των γύρω μας, αν δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένταση στις σχέσεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μας καλεί να δούμε τα πράγματα μέσα από μία συλλογικότητα ή σκοπιά, για αυτό και πιθανά να στραφούμε σε φίλους. Επιδιώκουμε να βρεθούμε μαζί τους, να συζητήσουμε προβληματισμούς και ιδέες που μπορεί να έχουμε, να περάσουμε όμορφες στιγμές χαλαρώνοντας δίπλα τους. Οι ομαδικές προσπάθειες μπορεί να μπουν στο πρόγραμμα μας, καθώς νιώθουμε ευτυχισμένοι όταν προσφέρουμε μαζί με άλλους και απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στη συμπεριφορά μας γιατί πολλοί δεν μπορούν να αντιληφθούν τις σκέψεις και τη νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζουμε τα πράγματα. Μπορούμε να γίνουμε απαξιωτικοί και εριστικοί και αυτό θα είναι αρκετό για να δυναμιτίζουμε το κλίμα σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3