Ζώδια

Ζώδια σήμερα 14/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τα ζώδια και η ημερήσια πρόβλεψη για αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 14/11.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες). Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το απόγευμα σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, εντείνοντας τις ευαισθησίες και την ανάγκη να ειπωθούν συναισθήματα και απόψεις που δεν είναι ξεκάθαρες και απέχουν από την πραγματικότητα.

Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνα: Συναισθηματικές αυταπάτες ταλανίζουν τις σχέσεις. 

Η Αφροδίτη στον Τοξότη μας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσουμε, να περάσουμε όμορφα, να επικεντρωθούμε στο φλερτ και σε ότι μας ανυψώνει πνευματικά. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι το να βιώσουμε το συναίσθημα στην προσωπική μας ζωή σαν περιπέτεια θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Γι’ αυτό, είναι πιθανόν να υπάρξουν νέες γνωριμίες που να έχουν σχέση με άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς ή να έρχονται κοντά μας λόγω των φιλοσοφικών πεποιθήσεων και αναζητήσεων που έχουμε.

Προσοχή όμως! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονες ψευδαισθήσεις και ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων στον ερωτικό τομέα. Ωστόσο, τα λάθη και η απογοήτευση παραμονεύουν, επειδή δεν αντιλαμβανόμαστε ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθούμε και δεν αποκλείεται να εμπιστευτούμε πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, δίνοντας μας την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε κυρίως με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος και να εκφράσουμε απόψεις, σκέψεις και ιδέες σε ότι αφορά ζητήματα που μας απασχολούν. Το εμπόριο και το διαδίκτυο πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να προκύψουν συμφωνίες ή πρόσωπα που θα επιδιώξουν να μπουν σε συναλλαγή μαζί μας. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει μετά το μεσημέρι με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα δεν αφήνει περιθώρια για να δούμε ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθούμε τόσο σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Καλά θα κάνουμε λοιπόν να προσπαθήσουμε να αφήσουμε τις σημαντικές συζητήσεις για άλλη στιγμή ή τις σημαντικές αποφάσεις καθώς το πιθανότερο είναι να μην έχουμε ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων και αυτό να οδηγήσει σε λάθη. Καλό είναι να αποφύγουμε οικονομικές συμφωνίες, γιατί πιθανόν να αποκρύπτονται πράγματα που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε στην παρούσα φάση. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες που θα μας προσεγγίσουν, αλλά είναι προτιμότερο να μην δείξουμε άμεσα εμπιστοσύνη και να αφήσουμε το χρόνο να δείξει τι πραγματικά θέλουν από μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς