Ζώδια

Ζώδια σήμερα 15/02/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Σήμερα η Σελήνη στον Σκορπιό εντείνει τα συναισθήματα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονη κοινωνική ζωή, ιδιαίτερα για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Νωρίς το πρωί το εξάγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις ιδανικές καταστάσεις να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τα όποια ζητήματα μας απασχολούν και μας δημιουργούν άγχος ενισχύοντας τις ανασφάλειες

Σήμερα μας διακατέχει ένα κλίμα αισιοδοξίας που μας βοηθά να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα που μας απασχολούν τελευταία, ενώ παράλληλα η διαίσθησή μας είναι ισχυρή. Είναι μια καλή μέρα για να εκφράσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα που νιώθουμε και αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία μας. Παράλληλα, ευεργετικά στη διάθεση μας λειτουργεί και η θέληση να βοηθήσουμε τους γύρω μας, να προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να συμπαρασταθούμε σε πρόσωπα που μπορεί να έχουν ανάγκη από τη δική μας στήριξη.

Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να δούμε με σταθερότητα και αποφασιστικότητα τα επόμενα μας βήματα σε επιχειρηματικό επίπεδο που θα επηρεάσουν σημαντικά τη δημόσια εικόνα μας και την πορεία της κοινωνικής μας καταξίωσης. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε κατάματα τις όποιες προκλήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να αρπάξουμε ευκαιρίες που δεν αποκλείεται να είναι μοναδικές.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Υδροχόο, καθώς μπορεί να μας δημιουργήσει ανασφάλειες και εκνευρισμό και αμφιταλάντευση μεταξύ της έντονης επαναστατικότητας και των φόβων που εκδηλώνονται στη ζωή μας. Ας προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε με ηρεμία και ωριμότητα, αφήνοντας πίσω μας τις όποιες φοβίες καταπιέζουν την ύπαρξη μας. Εξάλλου, κατά τα άλλα το ουράνιο σκηνικό ευνοεί τα περισσότερα ζώδια, γι’ αυτό ας φροντίσουμε να περάσουμε μια υπέροχη μέρα!

Ζώδια και τύχη σήμερα.

Ποια είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα: Αιγόκεροι μοναδικές ευκαιρίες έρχονται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Παρθένοι ο ιδανικός έρωτας σας περιμένει. Ιχθύες απολαύστε την εύνοια και την αισιοδοξία που σας γεμίζει το σύμπαν.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Στα αισθηματικά σήμερα, ας δούμε ποια ζευγάρια έχουν την εύνοια των πλανητών και μπορούν να ταιριάξουν καλά. Για παράδειγμα, ο Ταύρος παρέα με ένα Σκορπιό θα έχουν αρμονική σχέση, ο Δίδυμος με έναν Ζυγό ή έναν Παρθένο θα απογειωθούν μαζί, όπως και ο Λέων με έναν Αιγόκερω. Δείτε αν θα έχετε μια ρομαντική σχέση που θα γεμίσει με χαρά τη μέρα σας!  Νέα υπηρεσία ► Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Σήμερα γιορτάζουν.

Ευσέβιος (όχι βασική ημερομηνία).

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς