Ζώδια

Ζώδια σήμερα 15/03/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

zwdiaΤα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον Τοξότη ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Η θετική διάθεση γίνεται άμεσα εμφανής στις παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό μας περιβάλλον.

Ας αποφύγουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις σήμερα.

Αυτή την Κυριακή μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε τις σκέψεις μας και να περάσουμε όμορφες στιγμές. Είναι σημαντικό για εμάς να συναναστραφούμε ή να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα που μπορούν να μας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες και να καλύψουν τις φιλοσοφικές μας αναζητήσεις. Η μέρα είναι ιδανική για εξορμήσεις στην ύπαιθρο που θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά στην προσωπική μας ζωή. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να γνωρίσουν πρόσωπα που θα τους κινήσουν το ενδιαφέρον και θα ανοίξουν νέες προοπτικές μπροστά τους. Άλλωστε τα αισθηματικά μας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και μπορούν να δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στις σχέσεις.

Ωστόσο, αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνοντας τις ευαισθησίες και την ανάγκη να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι απαραίτητο λοιπόν να κρατήσουμε αποστάσεις από πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά. Το πιθανότερο είναι στο τέλος να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα λεγόμενά τους και να απογοητευτούμε. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά τις υπερβολές στο ποτό και στο φαγητό, για να μην έχουμε προβλήματα.

Το τετράγωνο αυτό είναι μια ιδανική αστρολογική όψη για να ασχοληθούμε με το πνεύμα και να εμβαθύνουμε σε αντικείμενα που μπορεί να μας κεντρίζουν την προσοχή και να μας δώσουν ψυχικά εφόδια. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να υπάρξει με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, καθώς δεν αποκλείεται να μας κατευθύνουν λανθασμένα, και αυτό να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή μας. Κατά συνέπεια, σήμερα δεν είναι η ιδανική μέρα για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να είναι καθοριστικές για τη ζωή μας.

Για να μάθετε τι θα συμβεί αυτό το διάστημα,  διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις του τριημέρου 13 – 15 Μαρτίου της Ολυμπίας Χριστοδουλή. Δείτε παρακάτω το ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας για να ξέρετε πως θα ταιριάξετε σήμερα στις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς