Ζώδια

Ζώδια σήμερα 15/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Κυριακή σήμερα και η Σελήνη έχει εγκαταλείψει το ζώδιο των Ιχθύων, περνώντας στον Κριό, ανεβάζοντας κατακόρυφα την ανάγκη να ασχοληθούμε με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι επιδιώκοντας να γίνουν αντιληπτές οι επιθυμίες μας μπορεί να γίνουμε εγωιστές και εριστικοί με σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας. Καλά θα κάνουμε να περιορίσουμε πιθανή επιθετικότητα και εγωκεντρικές διαθέσεις που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν στις σχέσεις μας, παρά θα δώσουν λύσεις.

Σελήνη στον Κριό: Ο δυναμισμός εκτοξεύεται στα ύψη

Γεγονός είναι ότι πια αφήνουμε σιγά-σιγά πίσω μας την έντονη δράση στην καθημερινότητα, καθώς το προηγούμενο διάστημα η πολυαστρία στην Παρθένο βοηθούσε στο να δρομολογήσουμε ζητήματα και λύσεις για θέματα που μπορεί να μας απασχολούσαν. Από χθες η Αφροδίτη και ο Ερμής έχουν εισέλθει στο ζώδιο του Κριού, στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος μας.

Είναι σημαντικό για εμάς να επικρατήσει ισορροπία, γι’ αυτό και μπαίνουμε σε μία διαδικασία συζητήσεων, δείχνοντας διάθεση κατανόησης για τους γύρω μας και τις ανάγκες τους. Καθοριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι μπορούμε να γίνουμε άκρως υποχωρητικοί, αυτό όμως δεν θα βοηθήσει στο να ικανοποιηθούν οι δικές μας ανάγκες και σκέψεις. Καλό είναι να βρούμε τις ισορροπίες που πρέπει.

Η Σελήνη στον Κριό ανεβάζει κατακόρυφα τον δυναμισμό, την ενεργητικότητα και τη διάθεση να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Παράλληλα όμως, μπορεί να μας δώσει τάσεις επιβολής, κυριαρχίας και επιθετική διάθεση, λόγω του ότι έντονου εγωισμού και υποκειμενισμού που μας διέπει.

Είναι καθοριστικό να αντιληφθούμε ότι συγκρουόμενοι δεν θα μπορέσουμε να δώσουμε στο ταίρι και τους συνεργάτες μας να καταλάβουν τι θέλουμε από αυτούς. Πρέπει να δείξουμε διαλλακτικότητα, να ακούσουμε τι σκέφτονται και θέλουν οι ίδιοι. Αυτό θα οδηγήσει στο να ικανοποιήσουμε τα δικά μας “θέλω” και οι γύρω μας να νιώθουν ότι είναι σημαντικοί για εμάς.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Χείρωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παλιά τραύματα, που έχουν προκληθεί από την οικογένεια, κυρίως από τις γυναικείες φιγούρες του οικογενειακού περιβάλλοντος. Δεν χρειάζεται να αναλωθούμε στον εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε κόντρες, αλλά ήρθε η ώρα να δούμε κατάματα τι είναι αυτό που δεν έχουμε εξελίξει στον χαρακτήρα μας και μπορεί να μας οδηγεί στο να νιώθουμε μειονεκτικά απέναντι σε άλλους.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς