Ζώδια

Ζώδια σήμερα 15/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Η Σελήνη δίνει σήμερα την ευκαιρία στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) να δραστηριοποιηθούν σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδιαίτερη ευχαρίστηση, αισιοδοξία, αλλά μπορεί να οδηγήσει και σε υπερβολές. Αργά το βράδυ, θα περάσει στον Καρκίνο, εντείνοντας τη διάθεση να βρεθούμε με την οικογένεια και ευνοώντας περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Σήμερα επικρατεί αισιοδοξία, διασκέδαση και θαλπωρή.

Η Σελήνη παραμένει τις περισσότερες ώρες της ημέρας στους Διδύμους, εντείνοντας την ανάγκη να επικοινωνήσουμε πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος με τα οποία να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους. Επίσης, θέματα που αφορούν το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και το διαδίκτυο μπορούν να εξελιχθούν με θετική έκβαση. Στα επαγγελματικά δεν αποκλείεται να έρθουν σημαντικές νέες συμφωνίες, καθώς μπορούμε να αντιληφθούμε γρήγορα πώς πρέπει να δραστηριοποιηθούμε. Η πειθώ μας είναι ισχυρή και έχουμε τα κατάλληλα επιχειρήματα για να πείσουμε τους γύρω μας. Πιθανά είναι τα σχέδια για κοντινά ταξιδάκια που μπορούν να λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στην ψυχολογία μας, αφού θα μας επιτρέψουν να αλλάξουμε παραστάσεις και να κινηθούμε μακριά από τη ρουτίνα.

Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα. Παράλληλα, έχουμε τη διάθεση να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και να οργανώσουμε μια έξοδο. Ωστόσο, η συγκεκριμένη όψη, μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές στο λόγο και στην έκφραση απόψεων που ίσως να ενοχλήσουν τους γύρω μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να μη χαθεί το μέτρο, καθώς δεν αποκλείεται να δώσουμε υποσχέσεις που δεν θα είναι εύκολο να τηρήσουμε λόγω της μη ρεαλιστικής αντίληψης των πραγμάτων. Το να στραφούμε στη διασκέδαση και στις νέες γνωριμίες θα είναι ιδανικό, καθώς θα περάσουμε όμορφες στιγμές με την όποια παρέα μας. Ευνοούνται επίσης πνευματικές συζητήσεις που θα μας οδηγήσουν σε νέους φιλοσοφικούς δρόμους.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο, αλλάζοντας η διάθεσή μας και εντείνοντας την ανάγκη να βρεθούμε με την οικογένεια ή και κοντινά μας άτομα στον προσωπικό μας χώρο. Η ανάγκη να νιώσουμε θαλπωρή, τρυφερότητα και ασφάλεια κυριαρχεί και μπορούμε να περάσουμε υπέροχες στιγμές με τα οικεία μας πρόσωπα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς