Ζώδια

Ζώδια σήμερα 15/12/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα και επικεντρώνοντας όλη μας την προσοχή στο να περάσουμε εκπληκτικές στιγμές με το ταίρι μας. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο τις πρωινές ώρες μπορεί να προκαλέσει έντονη αντίδραση, νευρικότητα και εριστική διάθεση με επιπτώσεις στην προσωπική μας ζωή. Αργά το βράδυ το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Τοξότη βοηθά να αλλάξουμε διάθεση και να περάσουμε ευχάριστα τη βραδιά μας. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη τρίγωνο με Ερμή: Ώρα να εκφράζουμε ελεύθερα τα συναισθήματα μας. 

Η Σελήνη στον Λέοντα, σε ένα ζώδιο που μας βοηθάει να ανεβάσουμε κατακόρυφα την ψυχολογία μας, στρέφοντας την προσοχή μας στις απολαύσεις της ζωής. Δεν αποκλείεται λοιπόν να μπούμε στη διαδικασία να κανονίσουμε να βρεθούμε με την παρέα μας για να διασκεδάσουμε ή με το ταίρι μας για να περάσουμε έντονες αισθησιακές στιγμές. Η ανάγκη να ασχοληθούμε με την τέχνη είναι δεδομένη και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο να βάλουμε στο πρόγραμμα μας μία θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση ή οτιδήποτε άλλο μας ευχαριστεί.

Το πρωί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα δημιουργήσουν ένταση. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε τα νεύρα μας και το πιθανότερο είναι να οδηγηθούμε σε συγκρούσεις με πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν, προκαλώντας δυσαρέσκεια στα κοντινά μας πρόσωπα. Πιθανόν είναι επίσης σήμερα να εκφράσουμε ιδιαίτερα έντονες τάσεις ανεξαρτησίας στη σχέση μας, αλλά καλό είναι να κρατήσουμε τις ισορροπίες.

Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Τοξότη μας βοηθά να ξεπεράσουμε την όποια νευρικότητα, σύγκρουση ή αντιπαράθεση μπορεί να υπήρξε κατά τη διάρκεια της ημέρας σε προσωπικό επίπεδο. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας ότι μπορεί να χάλασε τις στιγμές με το ταίρι μας και να επικεντρωθούμε στο να περάσουμε όμορφα μαζί του εκφράζοντας τα συναισθήματά μας, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει άκρως ευεργετικά στη σχέση μας. Επίσης ίσως δεχθούμε προσκλήσεις από συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα για να συναντηθούμε και αυτό θα μας χαροποιήσει. Διαβάστε παρακάτω επιφυλάσσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς