Ζώδια

Ζώδια σήμερα 16/01/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Ο Ερμής στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας διανύει την τελευταία μοίρα του Αιγόκερου και δίνει την ευκαιρία να κλείσουμε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά μας. Αργά το βράδυ, ο συγκεκριμένος πλανήτης περνάει στον Υδροχόο, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), δίνοντας την ώθηση να επικεντρωθούμε στην επικοινωνία με αγαπημένα μας πρόσωπα. Ας δούμε τι επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα στις αναλυτικές προβλέψεις ζωδίων!

Ερμής στον Υδροχόο: Οι πρωτότυπες ιδέες μας ενθουσιάζουν τους άλλους. 

Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι οι πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να έχουμε δεν αποκλείεται να ενθουσιάσουν πρόσωπα μέσα από τον περίγυρο μας και να επιδιώξουμε να κάνουμε σχέδια για κοινή δράση μαζί τους. Η ανάγκη να βρεθούμε με φίλους και να επικοινωνήσουμε κυριαρχεί. Το πιθανότερο είναι να επιδιώξουμε να βρεθούμε με παρέες όπου μας φέρνουν κοντά κοινά ενδιαφέροντα, κυρίως κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που ενδιαφέρουν ομάδες και σύνολα.

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επικεντρώνουμε την προσοχή μας κυρίως στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να επικρατήσει ηρεμία και αρμονία σε ότι αφορά τις συνεργασίες μας και τα αισθηματικά μας. Η ανάγκη για συντροφικότητα είναι έντονη και θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε τα αγαπημένα πρόσωπα δίπλα μας, αφού ο φόβος της μοναξιάς μπορεί να μας κυριεύσει. Αυτό βέβαια μπορεί να οδηγήσει στο να εγκλωβιστούμε σε καταστάσεις που δεν μας ικανοποιούν και δεν καλύπτουν τις προσωπικές μας ανάγκες. Άρα η υποχωρητικότητα πρέπει να μείνει στην άκρη και να διεκδικήσουμε την προσωπική μας ικανοποίηση μέσα στις συνεργασίες και τη σχέση μας.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί ευεξία, θετική διάθεση και αισιοδοξία για ζητήματα που μπορούμε να προωθήσουμε σε ότι αφορά τις συνεργασίες. Παράλληλα όμως μπορεί να μας οδηγήσει στην υπερβολή και την έπαρση, κάτι που πιθανόν να ενοχλήσει συνεργάτες ή και το ταίρι μας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους θα πρέπει να είναι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια σήμερα.

Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό ενδέχεται να σας οδηγήσει σήμερα να αναθεωρήσετε κάποιο έργο ή σχέδιο ή να αναδιοργανώσετε μερικά πράγματα που αφορούν τον εαυτό σας ή ακόμα και η ζωή σας. Κάποιοι μπορεί να ασχοληθούν με νομικά θέματα… Μην πτοείστε! Ο Άρης σας προικίζει με δύναμη για να δώσετε τον αγώνα σας με θετικό πνεύμα. Στα αισθηματικά, θέλετε να μοιραστείτε περισσότερο τη σχέση σας. Θα καταφέρετε να ελέγξετε τα συναισθήματα απογοήτευσης που συνδέονται με το γεγονός ότι ο σύντροφός σας δεν απαντά πραγματικά στις ερωτήσεις που του κάνετε… Ο Ερμής στον Υδροχόο σας προσκαλεί να αρχίσετε μια ξεκάθαρη συζήτηση για το θέμα που σας απασχολεί και θα λύσετε κάποια προβλήματα του παρελθόντος.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Όσον αφορά την τύχη, οι πιο ευνοημένοι είναι οι Σκορπιοί, χάρη στην Αφροδίτη! 2οι ακολουθούν οι Καρκίνοι, που δέχονται την εύνοια του Πλούτωνα. 3οι έρχονται οι Παρθένοι, σε αρμονία με τον Ήλιο.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Η πιο όμορφη σχέση στα αισθηματικά σήμερα είναι Τοξότης + Σκορπιός. Ο δυναμισμός και η στιβαρότητα είναι χαρακτηριστικά του Άρη και ο Τοξότης θα έχει την υποστήριξη του. Φίλοι Σκορπιοί, η Αφροδίτη επηρεάζει σήμερα θετικά τη συναισθηματική σας ζωή, ειδικά με τους Τοξότες.

Σήμερα γιορτάζει

Δεν υπάρχει κάποιο όνομα που να έχει γιορτή σήμερα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς