Ζώδια

Ζώδια σήμερα 16/02/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη τις πρώτες πρωινές ώρες ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) εντείνοντας την ανάγκη τους για έντονη κοινωνική δράση, διασκέδαση και φλερτ. Η Σελήνη στον Τοξότη απογειώνει τη διάθεση μας και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βρεθούμε με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος και να περάσουμε όμορφα μαζί τους.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για απόδραση στην ύπαιθρο που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά και ευεργετικά στην ψυχολογία μας. Είναι σημαντικό βέβαια να προσέξουμε να είμαστε τακτικοί σε καταστάσεις ρουτίνας και πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουμε, καθώς η ανάγκη για ανεμελιά μπορεί να μας οδηγήσει στο να μην είμαστε συγκεντρωμένοι στον απόλυτο βαθμό. Τα πνευματικά ζητήματα είναι αυτά που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να συναναστραφούμε πρόσωπα με τα οποία έχουμε και φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Το μεσημέρι ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω, σε ζώδιο έξαρσής του, καθώς νιώθει μοναδικά με τη συγκεκριμένη ενέργεια. Η δράση και οι επιθυμίες ικανοποιούνται μέσω της κοινωνικής καταξίωσης και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας και αυτό είναι που τελικά μας κεντρίζει την προσοχή. Οι αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες που αναλαμβάνουμε επαγγελματικά είναι η αφορμή για να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και να αποδείξουμε στους ανώτερους μας τι μπορούμε να καταφέρουμε.

Παράλληλα όμως, οι πολλές ευθύνες μπορεί να γίνουν αιτία άγχους και πίεσης και αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε απολυτότητα και συγκρουσιακή συμπεριφορά με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα μας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), καθώς η ένταση μπορεί να ανέβει κατακόρυφα σε ότι αφορά την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή και ενδέχεται να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που θα ενοχλήσουν και θα παίξουν αρνητικό ρόλο σε σημαντικές σχέσεις της ζωής τους.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Ποια είναι τα 3 ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την τύχη σήμερα; Κριοί, Λιοντάρια και γλυκοί Τοξότες, χάρη στην εύνοια της Σελήνης έχετε κάθε λόγο να απολαύσετε την μέρα, καθώς θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς σε προσωπικές γνωριμίες και προτάσεις για διασκέδαση.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Στα αισθηματικά σήμερα, ας δούμε ποια ζευγάρια έχουν την εύνοια των άστρων και μπορούν να ταιριάξουν καλά. Για παράδειγμα, ο Δίδυμος με τον Κριό θα έχουν μια ήρεμη μέρα, ο Καρκίνος με έναν Λέοντα θα νιώσουν μεγάλη έλξη μεταξύ τους και ο Ιχθύς με τον Αιγόκερω δυνατά συναισθήματα αγάπης. Νέα υπηρεσία ► Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει στα αισθηματικά ή στα επαγγελματικά σας.

Σήμερα γιορτάζουν.

Πάμφιλος, Παμφύλλη, Σέλευκος.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς