Ζώδια

Ζώδια σήμερα 16/03/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

zwdiaΤα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η κυρίαρχη αστρολογική μετακίνηση σήμερα είναι αυτή του Ερμή στους Ιχθύες που επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Η επικοινωνία δεν αποδίδεται με ρεαλιστικούς όρους και το συναίσθημα μπορεί να κυριαρχήσει της λογικής. Αντιμετωπίζουμε ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο μυαλό μας με τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια να δούμε ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθούμε.

Ερμής στους Ιχθύες: Το παρελθόν ξανάρχεται μπροστά μας.

Αυτή τη Δευτέρα μπορεί να αντιμετωπίσουμε κάποιες ιδιαίτερες δυσκολίες σε πιθανές καθημερινές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσουμε. Η σκέψη μας δεν είναι ξεκάθαρη και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος επιλογές που θα μας κοστίσουν. Προσοχή επίσης σε επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που μπορεί να επιδιώξουν μια επανασύνδεση και να μπουν εκ νέου στη ζωή μας.

Η Σελήνη θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι στον Τοξότη δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος, με τα οποία μπορεί να βρεθούμε. Σπουδές και επιμόρφωση έρχονται σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε να ασχοληθούμε με αντικείμενα που μας κινούν το ενδιαφέρον.

Το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την καριέρα και πιθανές υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει να χειριστούμε. Το άγχος είναι αρκετό και μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με τους ανώτερους μας. Καλά θα κάνουμε λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο διαχείρισης, γιατί δεν αποκλείεται να γίνουμε απόλυτοι στις απόψεις μας, κάτι που θα ενοχλήσει.

Αργότερα, το εξάγωνο της με τον Ερμή στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μας απασχολούν σε επαγγελματικό επίπεδο. Σκέψη και έκφραση λειτουργούν αρμονικά και μας βοηθούν να δώσουμε στους γύρω μας να καταλάβουν τι θέλουμε πραγματικά να πετύχουμε.

Παρέες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να επανέλθουν και να οδηγήσουν σε όμορφες στιγμές. Οι συναναστροφές μαζί τους μπορεί να εξελιχθούν σε προτάσεις επαγγελματικής φύσεως που πιθανά μας ενδιαφέρουν έντονα και μπορούν να ανοίγουν ένα νέο δρόμο μπροστά μας. Προσοχή γιατί είναι επιτακτική ανάγκη να εναρμονίσουμε το συναίσθημα με τη λογική, διαφορετικά οι ευαισθησίες μας μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη.

Για να μάθετε τι θα συμβεί αυτό το διάστημα,  διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις 16 – 19 Μαρτίου της Ολυμπίας Χριστοδουλή. Δείτε παρακάτω το ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας για να ξέρετε πως θα ταιριάξετε σήμερα στις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς