Ζώδια

Ζώδια σήμερα 16/08/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Παρασκευή σήμερα έχουμε το τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο που ενδέχεται να προκαλέσει νευρικότητα και εριστική διάθεση με τα πρόσωπα που επικοινωνούμε. Κυρίως θα επηρεάσει την προσωπική μας ζωή, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς εκφραζόμαστε. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες εντείνει το συναίσθημα, φέρνοντας στο μυαλό μας  παλιές αναμνήσεις και διάθεση για αναπόληση του παρελθόντος. Ευτυχώς, το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί προϋποθέσεις απελευθέρωσης από ψυχολογικά βάρη.

Ερμής τετράγωνο Ουρανός: Δυσχέρειες στην επικοινωνία

Με τον Ερμή να βρίσκεται στον Λέοντα, σε μία θέση που δεν τον ευνοεί ιδιαίτερα, μπορούμε να γίνουμε αμετακίνητοι στις θέσεις μας και εγωκεντρικοί ως προς τον τρόπο σκέψης και τις απόψεις μας. Δεν είναι εύκολο να ακούσουμε τι έχουν να πουν οι άλλοι γύρω μας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει δυσαρέσκεια με το κοντινό περιβάλλον μας.

Το τετράγωνο του με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τον εκνευρισμό και δεν είναι εύκολο να μην αντιδράσουμε σπασμωδικά, χωρίς να σκεφτούμε αυτά που ακούμε κυρίως από το ταίρι μας ή τους γύρω μας. Καλό είναι να αντιληφθούμε ότι διατηρώντας την ψυχραιμία μας και σκεπτόμενοι καλά πριν αντιδράσουμε θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε την καλή ατμόσφαιρα στην προσωπική μας ζωή. Διαφορετικά, η νευρικότητα θα μας καταβάλλει και οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε μετακινήσεις και οδήγηση, καθώς η προσοχή μας αποσπάται με ευκολία και αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες καταστάσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και μας δίνεται η ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με το θεό που κρύβουμε μέσα μας, προσπαθώντας να αποβάλλουμε απωθημένα ή ενοχές που έρχονται στο νου λόγω ζητημάτων του παρελθόντος που κουβαλάμε. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο βοηθά στο να βρούμε τις λύσεις, να κάνουμε την ανατροπή και να αφήσουμε πίσω όποιο συναισθηματικό και ψυχολογικό βαρίδι δεν μας επέτρεπε μέχρι τώρα να απελευθερωθούμε.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3