Ζώδια

Ζώδια σήμερα 16/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Δευτέρα σήμερα και η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί ιδιαίτερα δυναμικές προϋποθέσεις για δράση σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη τις πρωινές ώρες εντείνει την αισιοδοξία και μπορεί να μας οδηγήσει σε θετικά βήματα σε ότι αφορά την σχέση ή τις συνεργασίες μας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το απόγευμα, καθώς το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει πιθανές ανασφάλειες και ανάγκη ελέγχου που ενδέχεται να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Σελήνη εξάγωνο με Δία: Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα

Η Σελήνη στον Κριό μας δίνει την ανάγκη να δραστηριοποιηθούμε σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς νιώθουμε τον δυναμισμό και την ενεργητικότητα να μας κατακλύζουν. Είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε νέα ξεκινήματα που μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα στις συνεργασίες μας, καθώς δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι σε πιθανές εξελίξεις που μπορεί να υπάρχουν. Κυρίαρχο ρόλο παίζει ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός αν αφεθούμε και δεν καταφέρουμε να τους ελέγξουμε, αφού δεν θα αφήσουν περιθώρια για ξεκάθαρη κρίση των πραγμάτων και θα μας οδηγήσουν στο να εγκλωβιστούμε σε προσωπικές ανάγκες, αδιαφορώντας για τους γύρω μας.

Τις πρωινές ώρες το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σηματοδοτήσει σπουδαίες εξελίξεις σε ότι αφορά τη σχέση ή τις συνεργασίες μας που μπορούν να είναι άκρως ευνοϊκές. Η τύχη είναι με το μέρος μας και η αισιοδοξία που νιώθουμε θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πώς θα διαχειριστούμε προτάσεις επαγγελματικού επιπέδου για τη θετικότερη εξέλιξη τους. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι πρέπει και εμείς να δείξουμε θέληση και βούληση για να κατανοήσουμε τι θέλουν οι άλλοι, έτσι ώστε να οδηγηθούμε σε ομαλές σχέσεις που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για εμάς. Η χαρά και η θετικότητα κυριαρχούν και στην προσωπική μας ζωή, λειτουργώντας ανανεωτικά στη σχέση μας.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε τις απογευματινές ώρες, επειδή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, εντείνοντας φοβίες και ανασφάλειες που πιθανόν να έχουμε κρυμμένες μέσα μας. Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο να γίνουμε έντονα χειριστικοί και ελεγκτικοί με το ταίρι ή τους συνεργάτες μας, προκαλώντας εκρηκτικές καταστάσεις και οδηγώντας σημαντικές σχέσεις της ζωής μας σε μετωπική σύγκρουση. Η διαίσθησή μας μπορεί να μας ωθήσει στο να αποφύγουμε προστριβές που θα μας κοστίσουν, αρκεί να μην εγκλωβιστούμε στην καχυποψία και αφεθούμε σε κατώτερα ένστικτα και συναισθήματα. Καλή εβδομάδα σε όλους!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς