Ζώδια

Ζώδια σήμερα 16/12/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσουμε μοναδικές στιγμές ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, αυξάνοντας τη διάθεση για φλερτ, επικοινωνία και νέες γνωριμίες. Π δυναμισμός που μας χαρακτηρίζει είναι διακριτός σήμερα, βγαίνουμε με δυναμισμό στο προσκήνιο και διεκδικούμε να στραφούν τα φώτα πάνω μας, δημιουργώντας ιδιαίτερη εντύπωση στους γύρω μας. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

 Σελήνη στον Λέοντα: Γενναιοδωρία και πάθος χαρακτηρίζουν την προσωπική μας ζωή. 

Η Σελήνη στον Λέοντα μας ωθεί στο να βγούμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μοναδικά με την παρέα μας και τον σύντροφό μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν θα διστάσουμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο περιβάλλον που θα βρεθούμε, καθώς νιώθουμε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να γίνουμε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αυτό βέβαια μπορεί να δυσαρεστήσει κάποιους, γιατί ενδέχεται να ξεφύγουμε από τα όρια με μεγάλη ευκολία και να δραματοποιήσουμε τις καταστάσεις προκειμένου να τραβήξουμε τα βλέμματα. Καλά θα κάνουμε λοιπόν να περιορίσουμε πιθανές υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν σε νευρικότητα και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από την παρέα μας, με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει και μας κινεί το ενδιαφέρον.

Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία για να δρομολογήσουμε δημιουργικά ενδιαφέροντα, όπως καλλιτεχνικές δράσεις ή ότι αφορά την τέχνη και μπορεί να μας αγγίζει και βγάζει ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού μας στην επιφάνεια. Είναι γεγονός ότι μας δίνεται η δυνατότητα να δείξουμε τα πραγματικά ταλέντα μας και να διεκδικήσουμε συμφωνίες ή να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες που μπορεί να μας δοθούν. Αργά το βράδυ, μια υπέροχη όψη τριγώνου της Σελήνης με τον Ήλιο στον Τοξότη αυξάνει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση μας και μας βοηθά να σταθούμε γερά στα πόδια μας και να νιώσουμε πιο δυνατοί από ποτέ. Ας εκμεταλλευτούμε αυτή τη μέρα για να περάσουμε όμορφα, επιδιώκοντας να επικοινωνήσουμε ή και να διασκεδάσουμε με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος που έχουν να μας προσφέρουν πολλά και σε ότι αφορά την πνευματική διάσταση των πραγμάτων.Διαβάστε παρακάτω επιφυλάσσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς