Ζώδια

Ζώδια σήμερα 17/01/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η Σελήνη για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας παραμένει στον Ζυγό, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός Υδροχόος) και της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), καθώς λειτουργεί ευεργετικά στην διάθεσή τους, στην κοινωνική τους ζωή και στο ερωτικό παιχνίδι. Είναι σημαντικό σε γενικότερο επίπεδο να ασχοληθούμε με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς κυριαρχεί η ανάγκη να εξισορροπήσουμε καταστάσεις που πιθανά έχουν δημιουργήσει τριγμούς. Ας δούμε τι επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα στις αναλυτικές προβλέψεις ζωδίων!

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο προκαλεί εντάσεις

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Αιγόκερω προκαλεί έντονο υποκειμενισμό, εσωτερική σύγκρουση και εκνευρισμό. Αυτό μπορεί να γίνει άμεσα αντιληπτό τόσο στα αισθηματικά όσο και στην επαγγελματική μας ζωή, καθώς φαίνεται να εκδηλώνεται και να εκτονώνεται στους συγκεκριμένους τομείς. Καλά θα κάνουμε να είμαστε προσεκτικοί σε πιθανές αποφάσεις που χρειάζεται να πάρουμε, αν είναι δυνατόν να τις αποφύγουμε, επειδή αργότερα μπορεί να μην είμαστε ικανοποιημένοι με αυτές.

Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, θέση αδυναμίας για τον συγκεκριμένο πλανήτη, καθώς εντείνει την εσωστρέφεια, την ανασφάλεια και τις φοβίες. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τον εκνευρισμό που έρχεται στο προσκήνιο, καθώς κουβαλά μαζί του απωθημένα που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσουμε. Παράλληλα, ας κρατήσουμε την καχυποψία και τη ζήλια μακριά από την προσωπική μας ζωή, γιατί με ευκολία μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Το πάθος και ο αισθησιασμός θα λειτουργήσουν ευνοϊκά, εναρμονίζοντας συναισθήματα που μας οδηγούν στην ένταση. Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι στις τρεις πρώτες μέρες των ζωδίων, γιατί η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο κοντά στα μεσάνυχτα μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά την προσωπική, επαγγελματική ή και οικογενειακή τους ζωή.

Τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια σήμερα

Το αστρολογικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα έντονο, με τη Σελήνη σε δυσαρμονία με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να δημιουργεί μια χαώδη κατάσταση που θα φέρει δυσκολίες σε ότι κι αν κάνετε σήμερα. Από την άλλη, και εσείς θα έχετε μια νευρικότητα με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ παράλληλα ο Ερμής σας σπρώχνει να φτάσετε στα όρια της αντοχής σας. Θα αναρωτιέστε “να το κάνω” ή “να μην  το κάνω”. Παρόλα αυτά, όποια σημαντική απόφαση και αν πάρετε στα επαγγελματικά ή σε μια σκληρή διαπραγμάτευση, στο τέλος θα έχει θετικά αποτελέσματα. Στα αισθηματικά, ο Ουρανός διαταράσσει τις σχέσεις και φέρνει καταστάσεις αποσταθεροποίησης. Η συμβουλή μας σήμερα είναι να κάνετε υπομονή. Μέρα είναι, θα περάσει!

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Τοξότες είναι οι πιο τυχεροί σήμερα. Επίσης, οι Σκορπιοί έχουν την εύνοια του Δία. 3οι έρχονται οι Παρθένοι. Να αναφέρουμε πως γενικά, η μέρα δεν ευνοεί και πολύ τα κέρδη.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Οι Τοξότες αντανακλούν το άπλετο φως που ο Ήλιος ρίχνει σήμερα επάνω τους και θα θαμπώσουν τους Δίδυμους που θα τραβήξουν το βλέμμα τους. Ο Πλούτωνας θα αποτελέσει μια πηγή συναισθηματικής αναγέννησης γι’ αυτό το ζευγάρι. Δίδυμοι, αν συναντήσετε έναν Τοξότη σήμερα, μην τον αφήσετε να φύγει!

Σήμερα γιορτάζει

Αντώνιος, Θεοδόσιος.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς