Ζώδια

Ζώδια σήμερα 17/02/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός σήμερα είναι η αρχή της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Μαρτίου, για να μας ωθήσει σε μία εσωτερική διεργασία που παίζει κυρίαρχο ρόλο. Σημαντικό είναι να έρθουμε σε επαφή με τον Θεό που κρύβουμε μέσα μας, για να δούμε ξεκάθαρα την ψυχική δύναμη πού βρίσκεται θαμμένη στο εσωτερικό της ψυχής μας. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να δημιουργούν ένταση, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε επιπλέον εσωστρέφεια και μελαγχολία.

Είναι επιτακτική ανάγκη να διαχειριστούμε ότι έρθει στο δρόμο μας με ψυχραιμία και να μην αφήσουμε τον έντονο συναισθηματισμό να κυριαρχήσει έναντι της λογικής. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αναλογιστούμε καταστάσεις που μπορεί να μας έχουν ταλαιπωρήσει και να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις που θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε μόλις ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για έντονη κινητικότητα στα αισθηματικά μας. Βέβαια είναι προτιμότερο να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, γιατί αργότερα μπορεί να απογοητευτούμε από τις αποφάσεις που έχουμε πάρει.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και αμέσως μετά τα μεσάνυχτα, το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό ενισχύει την ανάγκη για να περάσουμε όμορφα σε όποια παρέα κι αν βρεθούμε, δημιουργώντας ένα κλίμα αισιοδοξίας και διάθεση για φλερτ. Λίγο πριν το ξημέρωμα το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες δεν είναι η καλύτερη συνθήκη για να εκφράσουμε πιθανά προβλήματα που θέλουμε να συζητήσουμε. Επίσης, καλά θα κάνουμε να είμαστε προσεκτικοί σε πιθανές μετακινήσεις που χρειάζεται να πραγματοποιήσουμε.

Το μεσημέρι, το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα και καταστάσεις και να οδηγήσουμε πιθανές σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό μας περιβάλλον σε λανθασμένα μονοπάτια. Το να δούμε αντικειμενικά την πραγματικότητα δεν είναι εύκολο και επειδή πρόκειται για μια ισχυρή όψη, πρέπει να προσέξουμε να μην επηρεαστούμε με αρνητικό τρόπο. Προσοχή σε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να χρειάζεται να πάρουμε για νομικά θέματα ή εμπορικούς και διαφημιστικούς λόγους, γιατί πιθανότατα να μην έχουμε αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και να οδηγηθούμε σε λάθος αποφάσεις.

Τα πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Ποια είναι τα 3 ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την τύχη σήμερα; Ζυγοί αδράξτε τις ευκαιρίες που έρχονται στον επαγγελματικό τομέα και σε επίπεδο διασκέδασης. Υδροχόε οι φίλοι σου σε ωθούν σε ευνοϊκά μονοπάτια, δες κατάματα τις δυνατότητές σου. Δίδυμε, αν είσαι αδέσμευτος, σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσεις μια σχέση με εξαιρετικές προοπτικές, αρκεί να κουνηθείς από τον καναπέ σου.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Στα αισθηματικά σήμερα, ας δούμε ποια ζευγάρια έχουν την εύνοια των άστρων και μπορούν να ταιριάξουν καλά. Για παράδειγμα, ο Ζυγός με τον Κριό θα ζήσουν το πάθος με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ο Αιγόκερως με τον Ταύρο θα περάσουν υπέροχα και ο Σκορπιός με τον Δίδυμο θα έχουν πλήρη αλληλοκατανόηση. Νέα υπηρεσία ► Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας και δείτε πως θα περάσετε τη σημερινή μέρα με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει στα αισθηματικά ή στα επαγγελματικά σας.

Σήμερα γιορτάζουν.

Θεόδωρος, Θεοδώρα, Χλόη.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς