Ζώδια

Ζώδια σήμερα 17/03/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

zwdiaΤα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον Αιγόκερω επηρεάζοντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), τα οποία θα έχουν επιπλέον φόρτο εργασίας στα επαγγελματικά τους. Αλλά μην ανησυχείτε, αφού τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά, η μέρα θα κυλίσει ομαλά σε γενικές γραμμές. Ας δούμε την πορεία της ημέρας αναλυτικά…

Η Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη δημιουργεί ρομαντική ατμόσφαιρα.

Μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για αιφνιδιασμούς και ανατροπές σε ότι αφορά κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Κάποια αιφνίδια επαφή ή συζήτηση είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει που θα μας γεμίσει ευχαρίστηση και θα μας δώσει χαρά.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Ταύρο και τονώνει την ανάγκη να περάσουμε όμορφα με το ταίρι μας και την παρέα μας. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να δείξουμε τα συναισθήματά μας στους γύρω μας, καθώς επιθυμούμε να νιώθουμε αρμονία, χαρά και ζεστασιά με τα άτομα του κοντινού περιβάλλοντος μας. Σε αυτό συμβάλλει και ο Ερμής στους Ιχθύες που βρίσκεται από χθες σε δράση και εντείνει τον ρομαντισμό.

Παράλληλα δεν αποκλείεται να κάνουμε επαγγελματικές συζητήσεις που μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα αισιόδοξα για εμάς και να έχουν θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά μας. Φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσωπική μας προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα και κυρίως να σταθεροποιήσουμε τον προϋπολογισμό μας, ώστε να έχουμε την ασφάλεια που χρειαζόμαστε.

Ένα ρομαντικό γεύμα με το ταίρι μας θα είναι ιδανική λύση για ένα υπέροχο βράδυ, καθώς θα μας δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και θα μας φέρει πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπό μας. Άλλωστε το πάθος και τα έντονα συναισθήματα κυριαρχούν αυτή τη βραδιά και δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για σύσφιξη σχέσεων.

Για να μάθετε τι θα συμβεί αυτό το διάστημα,  διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις 16 – 19 Μαρτίου της Ολυμπίας Χριστοδουλή. Δείτε παρακάτω το ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας για να ξέρετε πως θα ταιριάξετε σήμερα στις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς