Ζώδια

Ζώδια σήμερα 17/09/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τρίτη σήμερα και έχουμε την ευκαιρία να δρομολογήσουμε ζητήματα νέων συνεργασιών και προσωπικών θεμάτων που μπορεί να μας απασχολούν, αφού το πρωί η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό. Μετά το μεσημέρι, περνάει στον Ταύρο, σε μία θέση που της ταιριάζει πολύ και μας δίνει τη διάθεση να απολαύσουμε το καλό φαγητό, την καλή παρέα, τον αισθησιασμό και το πάθος στην προσωπική μας ζωή. Η αντίθεση της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συγκρούσεις που έχουν να κάνουν με τις ανάγκες μας στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Σελήνη στον Ταύρο: Η ανάγκη για ασφάλεια και αισθησιασμό κυριαρχεί

Το πρωί καλό είναι να μη χάσουμε την ευκαιρία να λύσουμε ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, καθώς η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και μας δίνει την δυνατότητα να κυνηγήσουμε τις προσωπικές μας ανάγκες με δυναμισμό, σθένος και ενεργητικότητα. Είναι επιτακτική ανάγκη, όμως να περιορίσουμε ένταση και νευρικότητα που μπορεί να μας διακατέχει, για να μη δυναμιτίσουμε την ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Είναι σημαντικό να δώσουμε την ευκαιρία στο ταίρι ή τους συνεργάτες μας να εκφράσουν αυτά που νιώθουν και που θέλουν από εμάς, αποφεύγοντας έτσι περιττές προστριβές που θα χαλάσουν τη διάθεση μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, μια θέση έξαρσης για εκείνη, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στα αισθηματικά μας για να περάσουμε μοναδικές στιγμές πάθους που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας. Πιθανόν είναι να επικεντρωθούμε σε οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν. Γενικά, το εισόδημά μας μάς απασχολεί έντονα, φέρνοντας στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες που επιβαρύνουν την ψυχολογία μας. Καλό είναι να αποφύγουμε εντάσεις για οικονομικά θέματα σε προσωπικό επίπεδο, αφού ενδέχεται να δημιουργήσουμε προβλήματα στη σχέση μας.

Να σημειώσουμε ότι η αντίθεση της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν πληγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ήρθε η ώρα να δούμε κατάματα πώς εκφράζουμε την προσωπικότητά μας μέσα στη σχέση ή τις συνεργασίες μας, πώς καλύπτουμε τις ανάγκες μας και αν έχουμε τα οφέλη που μας ικανοποιούν. Καλό είναι να επικεντρωθούμε στο να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα που μπορεί να επηρεάζουν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξή τους.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς