Ζώδια

Ζώδια σήμερα 17/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Η Σελήνη παραμένει σήμερα στον Καρκίνο δίνοντας την ευκαιρία στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) να κινητοποιηθούν σε ότι αφορά προσωπικά, επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Σκορπιό ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση και δημιουργεί το κατάλληλο πλαίσιο για να κινητοποιηθούμε σε ότι αφορά ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η Σελήνη περνάει στο Λέοντα, ευνοώντας τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Σήμερα διεκδικούμε δυναμικά τους στόχους μας. 

Η Σελήνη τις περισσότερες ώρες της ημέρας βρίσκεται στον Καρκίνο, δίνοντας μας τη δυνατότητα να κλείσουμε θέματα που μπορεί να ενδιαφέρουν την οικογένεια ή ακίνητη περιουσία που εκμεταλλευόμαστε. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην μεταβαλλόμενη διάθεση που μπορεί να μας καταβάλει, εξαιτίας έντονων αναμνήσεων και ανάγκης αναπόλησης του παρελθόντος, γεγονός που μας προκαλεί εσωστρέφεια και βαραίνει την ψυχολογία μας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τη συμπεριφορά μας με οικεία πρόσωπα, καθώς τα ξεσπάσματα λόγω έντονου συναισθηματισμού μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Ευτυχώς, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Σκορπιό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και διάθεση να ενεργοποιηθούμε σε ότι αφορά τα ζητήματα που μας απασχολούν. Ήρθε η στιγμή να διευθετήσουμε θέματα οικονομικής ή οικογενειακής φύσεως με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τίποτα δεν μας σταματά. Σε προσωπικό επίπεδο, ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχούν στις σχέσεις και μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα, να επικεντρωθούμε στην ατμόσφαιρα της προσωπικής μας ζωής και να δημιουργήσουμε ένα ονειρεμένο σκηνικό που θα οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές πόθου και έξαψης.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα αλλάζοντας τη διάθεσή μας καθώς νιώθουμε πιο δυναμικοί και ισχυροί από ποτέ και είμαστε έτοιμοι για να δραστηριοποιηθούμε στη διασκέδαση, το φλερτ ή σε δημιουργικά ζητήματα που πιθανά μας ενδιαφέρουν. Η διάθεση να αφοσιωθούμε στο σύντροφό μας είναι διάχυτη και είναι αυτή που μας καθορίζει, καθώς μπορούμε να βιώσουμε μοναδικές στιγμές πάθους εκτοξεύοντας τη σχέση μας τα ύψη με θετικό πρόσημο. Προτάσεις για ξεφάντωμα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, καλά θα κάνουμε να τις εκμεταλλευτούμε και να περάσουμε όμορφα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς