Ζώδια

Ζώδια σήμερα 18/01/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Ο Ερμής έχει περάσει στον Υδροχόο δίνοντας ιδιαίτερη ώθηση στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) για να επικοινωνήσουν, αφού η διάθεση απογειώνεται και η ανάγκη για να έρθουν σε επαφή με τους άλλους είναι έντονη. Ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο λειτουργεί θετικά, καθώς μας χαρίζει ιδιαίτερη διορατικότητα. Παράλληλα, μας προικίζει με πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να δρομολογήσουμε ως σχέδια που θα τα κάνουμε πράξη, προκειμένου να επιτύχουμε στη ζωή μας.

Δείτε στο βίντεο μας την πρόβλεψη της αστρολόγου Ολυμπίας Χριστοδουλή και διαβάστε παρακάτω πως οι πλανήτες θα επηρεάσουν το ζώδιό σας.

Ερμής τετράγωνο Ουρανός: Απροσδόκητα γεγονότα προκαλούν εντάσεις. 

Είναι καθοριστικό να αντιληφθούμε ότι το να επικοινωνήσουμε αυτά που σκεφτόμαστε μπορεί να επιτευχθεί με ηρεμία, γιατί η εριστική και απαξιωτική διάθεση δεν θα βοηθήσουν. Παρόλα αυτά, το τετράγωνο του με τον Ουρανό στον Ταύρο σήμερα ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα, καθώς μπορεί να γίνουμε ιδιαίτερα νευρικοί και επιθετικοί με κοντινά μας πρόσωπα που μπορεί να μην ενστερνίζονται τις απόψεις μας και να διαφωνούν μαζί μας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι στις αρχές του 1ου δεκαημέρου, γιατί ο εκνευρισμός ενδέχεται να επηρεάσει την προσωπική, την επαγγελματική και την οικογενειακή τους ζωή.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και μας οδηγεί στο να νιώσουμε την ανάγκη να μην εκφράζουμε τα συναισθήματα μας, καθώς η εσωστρέφεια διακατέχει τη διάθεσή μας. Μπορούμε να επικεντρωθούμε στο να λύσουμε ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους, όπως τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς, κληρονομικά θέματα που πιθανά μας απασχολούν ή να προσπαθήσουμε να δραστηριοποιηθούμε σε επιχειρηματικά πλάνα και σχέδια που μπορεί να έχουμε και μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Σημαντικό είναι να εμπιστευθούμε το ένστικτο μας που είναι σήμερα αλάνθαστο και να μην επικρατήσει η καχυποψία που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Σε ότι αφορά τα αισθηματικά μας, το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει και να επιδιώξουμε να περάσουμε μοναδικές στιγμές με τον/η σύντροφό μας, που θα λειτουργήσουν ευεργετικά και θα φουντώσουν και πάλι τη φλόγα στη σχέση μας. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η ζήλια μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα σκοτεινό κομμάτι του εαυτού μας και αυτό σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι μας, που θα χαλάσουν την αισθησιακή ατμόσφαιρα που μπορεί να υπάρξει.

Τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια σήμερα

Στo ξεκίνημα του Σαββατοκύριακου, νιώθετε έντονη την ανάγκη να χαλαρώσετε, να ξεχάσετε τις εβδομαδιαίες υποχρεώσεις σας και να ηρεμήσει το μυαλό σας! Η Σελήνης παρέα με την Αφροδίτη σας ενθαρρύνουν να φροντίσετε τον εαυτό σας και ειδικά για εσάς τις γυναίκες να επανασυνδεθείτε με τη θηλυκότητα που βρίσκεται μέσα σας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω μιας επίσκεψης στο κομμωτήριο ή μέσω σχετικών δραστηριοτήτων, όπως η φροντίδα του σώματος. Είναι επίσης πολύ πιθανό να προγραμματίσετε μια βραδιά με τους φίλους σας.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, έχετε καλές προϋποθέσεις να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες ή να στηριχτείτε σε συναδέλφους σας που θα σας βοηθήσουν σημαντικά. Στα αισθηματικά, το πάθος έχει την τιμητική του, με τα καλά του και τα κακά του, όπως προσοχή στις εντάσεις, όπως σας αναφέραμε και προηγουμένως! Ο Δίας φέρνει έναν ρομαντικό τόνο στη ζωή σας και ζωντανεύει την ανάγκη να νιώσετε ένα με τον άλλο. Μια υπέροχη συνάντηση με ένα νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει, αλλά προσέξτε να μην συγχέετε την πραγματικότητα με τη φαντασία.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Ζυγοί είναι οι μεγάλοι τυχεροί σήμερα κάτω από την αύρα της Σελήνης. Η 2η θέση θα είναι για τα Λιοντάρια, που δέχονται την επιρροή του Ερμή. Η 3η θέση απονέμεται στους Σκορπιούς.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ζυγέ, η Σελήνη σας φέρνει ρομαντισμό και ευαισθησία, που δεν θα απογοητεύσει τα Λιοντάρια. Ο Ερμής επηρεάζει την επικοινωνία των Λεόντων, που θα μπουν στον πειρασμό να έλθουν πιο κοντά στους Ζυγούς.

Σήμερα γιορτάζει

Θανάσης, Αθανασία, Κύριλλος.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς