Ζώδια

Ζώδια σήμερα 18/03/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

zwdiaΤα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω προικίζοντας με εξαιρετική ενέργεια τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η Σελήνη στο ζώδιο του φιλόδοξου και πρακτικού Αιγόκερου δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τα συναισθήματα. Γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να αφήσουμε στην άκρη την προσωπική μας ζωή, προσπαθώντας να τακτοποιήσουμε επαγγελματικά θέματα. Σε ότι αφορά τα αισθηματικά μας ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην ένταση και το άγχος. Ας δούμε την πορεία της ημέρας αναλυτικά…

Σελήνη σύνοδος Άρη – Δία: Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα ξεπερνάμε τις δυσκολίες.

Τα ξημερώματα η Σελήνη εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες προσθέτει φαντασία στη λογική και μπορεί να γεμίσει με ιδέες και προτάσεις την καριέρα μας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική όψη, καθώς δίνει παράλληλα κατανόηση στα προβλήματα των άλλων, αποφεύγοντας τη σκληρότητα και την αδιαλλαξία.

Κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους της ημέρας η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη και τον Δία στον Αιγόκερω αυξάνει την ενεργητικότητά μας κατακόρυφα. Ήρθε η στιγμή για να δρομολογήσουμε αποφάσεις που αφορούν την καριέρα μας ή και καθημερινά πρακτικά θέματα με δυναμικό τρόπο. Σημαντικό είναι να αποφύγουμε συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν θα ωφελήσουν στην εξέλιξη μας, αλλά αντίθετα θα προκαλέσουν εμπόδια σε μελλοντικά σχέδια. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας. Τα ξεσπάσματα δεν θα βοηθήσουν στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Αντίθετα, από το μεσημέρι και μετά δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις που να μας αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Φαίνεται η επαγγελματική μας ζωή να έχει θετική εξέλιξη και οι στόχοι μας να παίρνουν σάρκα και οστά. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το απόγευμα, καθώς η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει τις ανασφάλειες κατακόρυφα. Η ανάγκη επιβολής της προσωπικής μας άποψης στο χώρο της δουλειάς μπορεί να οδηγήσει σε χειριστικά παιχνίδια που θα ενοχλήσουν. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και στην προσωπική μας ζωή. Η ανάγκη για εξουσία και απόλυτο έλεγχο θα ενοχλήσει σημαντικά το ταίρι μας ή και εν γένει τον περίγυρό μας.

Για να μάθετε τι θα συμβεί αυτό το διάστημα, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις 16 – 19 Μαρτίου της Ολυμπίας Χριστοδουλή. Δείτε παρακάτω το ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας για να ξέρετε πως θα ταιριάξετε σήμερα στις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς