Ζώδια

Ζώδια σήμερα 18/07/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Πέμπτη σήμερα και το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες κυριαρχεί και απογειώνει το ρομαντισμό και την τρυφερότητα. Δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να περάσουμε ονειρεμένες στιγμές με τον σύντροφό μας και να απογειώσει τον αισθησιασμό στη σχέση μας. Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στη μηδενική μοίρα του Λέοντα και προετοιμάζεται να περάσει στον Καρκίνο, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα της οικογένειας και προκαλώντας ένταση στο οικείο περιβάλλον.

Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες: Σχέσεις σαν παραμύθι

Ονειρικές στιγμές μπορούμε να περάσουμε στην προσωπική μας ζωή, καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει την τρυφερότητα και το πάθος και προκαλεί την ανάγκη να επικεντρωθούμε στο ταίρι μας και να δημιουργήσουμε την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές μαζί του. Παράλληλα, πιθανές είναι νέες γνωριμίες που φαίνονται παραμυθένιες, όμως καλό είναι να αφήσουμε το χρόνο να δείξει ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις των προσώπων που δείχνουν το ενδιαφέρον τους και μετά να καταλήξουμε. Δεν αποκλείεται εξειδικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις να οδηγηθούμε σε πληγές και απογοήτευση, καθώς δεν είναι εύκολο να δούμε τις πραγματικές προεκτάσεις της κάθε νέας γνωριμίας.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα βρίσκεται στη μηδενική του μοίρα και προετοιμάζεται να περάσει στον Καρκίνο, ανασύροντας στο προσκήνιο οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να μην έχουν λυθεί στο παρελθόν και επιστρέφουν δυναμικά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σήμερα και στη σχέση με τον σύντροφο μας, καθώς η επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να γίνουμε έντονα εγωιστές οδηγώντας τη σχέση μας σε αντιπαραθέσεις και κόντρες.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο, κάτι που βοηθά ιδιαίτερα να εκτονωθεί η ένταση από την χθεσινή Έκλειψη και επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως στις φιλικές μας παρέες, σε οργανώσεις και συλλόγους που θέλουμε να συμμετέχουμε, σε στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε. Η αντίθεσή της με τον Άρη στον Λέοντα αυξάνει τον εκνευρισμό και τη διάθεση για αντιπαραθέσεις λόγω διαφωνιών με φιλικά πρόσωπα που θα μας κοστίσει αν δεν καταφέρουμε να κατευνάσουμε τα πνεύματα. Το απόγευμα η αισιοδοξία επικρατεί, καθώς το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη μας βοηθά να ξεπεράσουμε τις όποιες εντάσεις και να περάσουμε όμορφες στιγμές διασκέδασης με φίλους για το σύντροφό μας ξεφεύγοντας απ’ ότι μας προβληματίζει.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς